Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Σταμάτης Α. Τζιούφας: Ο αυτοδιοίκητος λόγος πρέπει να υπαγορεύεται από αγάπη για τη πόλη και τον συμπολίτη μας, και όχι να στοχεύει την προσωπική και μόνο προβολή…!!!!

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες,

αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές με το συνδυασμό

*ΓΡΕΒΕΝΑ: Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ…Η ΖΩΗ ΜΑΣ* .

μετά από ώριμη σκέψη καθώς με ενδιαφέρει να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω μόνιμα.

Έχω σκοπό να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις και να συμβάλλω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δίνοντας στον τόπο μας την αξία και το μέλλον που του ταιριαζει.

Νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ γιατι θεωρώ ότι αυτό που πρέπει να μετράει τελικά είναι η συνολική προσωπική μας πορεία και η αντίληψη που έχουμε για την κοινωνική μας ευθύνη απέναντι στο παρελθόν το παρόν και το μέλλον!!

Να γιατί λοιπόν συμμετέχω στις εκλογές:

●Γιατί νοιώθω την έντονη αγωνία για το σήμερα και το αύριο του τόπου μας και την αγωνία της κάθε οικογένειας για επιβίωση της.

●Γιατί βασικά κοινωνικά αγαθά όπως η εργασία η στέγη η υγεία και η εκπαίδευση, από δικαιώματα γίνονται προνόμια.

●Γιατί τα κεκτημένα και η περιουσία πολλών γενεών καταληστεύονται και απαξιώνονται.

●Γιατί η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς, δικαίως κλονίζονται. ●Γιατί το αίσθημα της αδικίας μας πνίγει όλους.

●Γιατί βλέπουμε την απραξία την αναποτελεσματικότητα που επικρατούν και εξοργιζόμαστε

●Γιατί ο τόπος μας συγκεντρώνει μοναδικά πλεονεκτήματα την ιστορία του, την Γεωπολιτική του θέση ,τον φυσικό του πλούτο, την παραγωγική του εμπειρία και τους ανθρώπους του, και του αξίζει να πρωταγωνιστεί και να ανοίγει νέους δρόμους,

●Γιατί πιστεύω ότι, έχουμε την ικανότητα τη δύναμη και το όραμα να διοικήσουμε αποτελεσματικά, να ανεβάσουμε το Δήμο των Γρεβενών στη θέση που το αξίζει.

●Γιατί τα Γρεβενά δεν αντέχουν αλλα εννιά χαμένα χρόνια.!!!!!

Για τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι η ανιδιοτέλεια, η διάθεση προσφοράς και ο ρεαλισμός θα πρέπει να είναι κύρια χαρακτηριστικά όποιου αποφασίσει να ασχοληθεί με τα κοινά.

Ο αυτοδιοίκητος λόγος πρέπει να υπαγορεύεται από αγάπη για τη πόλη και τον συμπολίτη μας, και όχι να στοχεύει την προσωπική και μόνο προβολή…!!!!

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων, και ιδιαιτέρως ευχαριστώ τον υποψήφιο Δήμαρχο Κυριάκο Ταταριδη που μου έκανε την τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και να πιστέψει σε μένα. Έναν άνθρωπο με πραγματικό όραμα, θέληση, αγάπη για τον τόπο του και τους ανθρώπους του και το κυριότερο με ικανότητα.

Στο συνδυασμό ΓΡΕΒΕΝΑ: Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ…Η ΖΩΗ ΜΑΣ» θεωρώ οτι όλοι είμαστε άνθρωποι με αρχές και αξίες, αγαπάμε τον τόπο μας και τους ανθρώπους του και θα εργαστούμε σκληρά για το κοινό καλό .

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μου.

Σταμάτης Α. Τζιούφας

“”Αξιωματικός εν αποστρατεία””

(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος)