Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Πάρης Ανθιμίδης: «για έναν δήμο με προοπτική, που θα δικαιώνει τις προσδοκίες όλων μας».

Είμαι ο Πάρης Ανθιμίδης, γόνος της ευλογημένης γης των Γρεβενών!!

Από το 2001 που ανέλαβα τα ηνία της εταιρείας Anthimidis Agro και αξιοποιώντας την 80ετή σχεδόν εμπειρία και τεχνογνωσία των ανθρώπων της στον τομέα της εμπορίας ελληνικών αγροτικών προϊόντων κατάφερα με τους συνεργάτες μου να αναδείξω τα ποιοτικά προϊόντα της περιοχής μας.

Σήμερα στην Κιβωτό Γρεβενών η εταιρία μου ξεχωρίζει στον τομέα της τυποποίησης, συσκευασίας και εμπορίας αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, αγροτικών και οπωροκηπευτικών προϊόντων και είναι μία από τις πλέον αξιόπιστες και κορυφαίες εταιρίες στην διεθνή και ελληνική αγορά.

Αυτός ο τόπος της ιστορίας και της παράδοσης, χρειάζεται την εμπειρία, τη γνώση, τη φρεσκάδα και τον δυναμισμό νέων προσώπων ώστε σε συνεργασία με τους κοινωνικούς φορείς στη βάση αρχών και προγραμματικών προτεραιοτήτων που έχει θέσει ο επικεφαλής του συνδυασμού μας, να δουλέψουμε όλοι μαζί για να κάνουμε έναν Δήμο Γρεβενών με προοπτική, που θα δικαιώνει τις προσδοκίες όλων μας. Τα μέλη του συνδυασμού μας αγκαλιάζουν το κοινό όραμα της κοινωνίας μας, της νέας εποχής που απαιτεί δουλειά και γνώσεις ώστε να διοικήσει και να οδηγήσει τον Δήμο μας σταθερά, δυναμικά, την επόμενη πενταετία στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και στην ευημερία με σεβασμό στις παραδόσεις της χώρας και του τόπου μας.

Έχοντας εμπιστοσύνη στη λογική και την σοφή κρίση των συμπολιτών μας, επέλεξα να στηρίξω τον συνδυασμό του Δημοσθένη Κουπτσίδη «Μαζί Συνεχίζουμε» και να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Με ξέρετε και σας ξέρω. Ας ενώσουμε λοιπόν τις δυνάμεις μας γύρω από αυτήν την παράταξη που εγγυάται την ελπίδα αλλά προσφέρει και την δυνατότητα στον όμορφο τόπο μας και τους ανθρώπους της να καταφέρουν ένα καλύτερο μέλλον.

Από την καθεμία και τον καθένα από εσάς, ζητώ την εμπιστοσύνη σας, την ψήφο σας που θα μου δώσει την δύναμη να αγωνιστώ για τον τόπο μου, ώστε με ενότητα και συνεργασία να κάνουμε για εμάς και τα παιδιά μας τον ευλογημένο τόπο μας καλύτερο.

Σας ευχαριστώ
Πάρης Ανθιμίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοσθένης Κουπτσίδης
«Μαζί Συνεχίζουμε»