Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Νατσοπούλου -Βασδάρη Κωνσταντινιά: Όλοι μαζί μπορούμε να σηκώσουμε τον τόπο μας “ψηλότερα”.

Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές γιατί πιστεύω στη σύνθεση ανθρώπων και ιδεών.

 Ως ενεργός πολίτης με απέραντη αγάπη για την πόλη μου και με αίσθημα ευθύνης και συνειδητοποίηση της ανάγκης για προσφορά στην κοινωνία μέσω της συμμετοχής στα κοινά, κατεβαίνω στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ως υποψήφια με το συνδυασμό «Γρεβενά Δυνατά Μπροστά»  με επικεφαλής  τον  Χρήστο Τριγώνη.

 Όλοι μαζί μπορούμε η πόλη μας να γίνει:
1.Πόλος έλξης για τους νέους Γρεβενιώτες
2.Πιο ανθρώπινη στους κατοίκους της
3.Προσπελάσιμη σε ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες
4.Πιο φιλόξενη σε αυτούς που αγαπούν τον τουρισμό και τα ταξίδια.
5.Να γίνει η πόλη μας πιο καθαρή και να αξιοποιήσουμε προγράμματα ανακύκλωσης απορριμμάτων.
6.Να γίνει η πόλη ψηφιακά προοδευτική
7.Να πυκνώσουν το δίχτυ κοινωνικής προστασίας με αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού των δομών πρόνοιας, να αξιοποιήσουμε το αντίστοιχο ανθρώπινο δυναμικό και να βελτιώσουμε τη λειτουργία του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι, έτσι ώστε κανένας δημότης να μην νιώθει μόνος και απροστάτευτος
8.Να αναπτύξουμε συνεργασία με τις νοσοκομειακές δομές ώστε σε κάθε χωριό τα αγροτικά ιατρεία να έχουν ανθρώπινο πρόσωπο.

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού μας αποτελούνται τόσο από άτομα με αυτοδιοικητική εμπειρία που έχουν δώσει δείγματα γραφής στο Δήμο μας, όσο και από ενεργούς πολίτες με όρεξη για προσφορά. Σας θέλουμε δίπλα μας σ αυτό τον αγώνα, χρειαζόμαστε την άποψη σας και τη συμμετοχή σας.

Ονομάζομαι Νατσοπούλου -Βασδάρη Κωνσταντινιά (Ντίνα).

Γεννήθηκα στο Πολύδενδρο Γρεβενών όπου και μεγάλωσα. Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Βασδάρη και έχουμε δύο γιούς, τον Θεμιστοκλή και τον Παναγιώτη.  Ζω στην πόλη των Γρεβενών από το 1994 και εργάζομαι στο κατάστημα του συζύγου που δραστηριοποιείται στο εμπόριο εδώ και τρεις γενεές.
Συντάσσομαι ως υποψήφια με τον Χρήστο Τρίγωνη γιατί πιστεύω στον ίδιο, στην σύνθεση που έχει δημιουργήσει, στις ιδέες που έχει για τον τόπο μας. Αποφάσισα να είμαι και να συμβάλω με τις δυνάμεις μου ώστε να πετύχουμε το καλύτερο για την πόλη μας. _ Όλοι μαζί μπορούμε να σηκώσουμε τον τόπο μας ψηλότερα.

 Για το ΔΗΜΟ  με:  
– Πορεία Ανάπτυξης

-Κοινωνική  Αλληλεγγύη

 Οικολογική ευαισθησίες

Πολιτιστικές Αναζητήσεις

«Γρεβενά δυνατά μπροστά».

Καλή επιτυχία στους συνυποψηφίους μου