Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Κυριάκος Τατατρίδης: «Πάμε όλοι μαζί να βάλουμε τα Γρεβενά μας σε μία νέα αναπτυξιακή τροχιά».

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ως υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών παραχώρησε, τη Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού: «Γρεβενά: ο τόπος μας…η ζωή μας.», Κυριάκος Ταταρίδης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του WestChannel και στο δημοσιογράφο Δημήτρη Βακρατσά, ο κ. Ταταρίδης, εστίασε, μεταξύ άλλων, στο γεγονός ότι η αυτοδιοικητική παράταξη, στην οποία είναι επικεφαλής, είναι υπερκομματική και καλύπτει όλο το φάσμα της τοπικής κοινωνίας, καθώςαποτελείται από αγρότες και κτηνοτρόφους, ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρηματίες, αλλά και έναν σημαντικό αριθμό επιστημόνων. Παράλληλα, συνδυάζει τα νιάτα με την εμπειρία, τις ‘’φρέσκες’’ ιδέες με τη γνώση και την ικανότητα. Μάλιστα, δήλωσε περήφανος που ηγείται ενός τέτοιου σχηματισμού και μιας προσπάθειας που την αγκαλιάζει καθημερινά ολόκληρη η γρεβενιώτικη  κοινωνία, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αναγκαιότητα της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ με όλους τους τοπικούς πολιτικούς και κοινωνικοοικονομικούς φορείς. 

Τέλος, ο επικεφαλής του Συνδυασμού: Γρεβενά: ο τόπος μας…η ζωή μας.», απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους συνδημότες του να συστρατευθούν στη κοινή  προσπάθειαγια «να βάλουμε, επιτέλους, τα Γρεβενά μας σε μια νέα αναπτυξιακή τροχιά»

Δείτε ακόμα