Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Κουρτίδης Νικόλαος: Ανοιχτή επιστολή

Αγαπητοί Δημότες του Δήμου Γρεβενών

Σας εύχομαι ολόψυχα καλό χειμώνα και είθε αυτός ο χειμώνας να ανοίξει μία νέα εποχή δράσης, διεκδίκησης και αρμονικότερων σχέσεων στο χώρο του Δήμου μας.

Το 2019 ως πρόεδρος της Κοινότητας Ελεύθερου πάλεψα για τα χωριά του Δήμου οργανώνοντας τους προέδρους των κοινοτήτων προκειμένου, εσύ Δημότη του χωριού να μπορείς να εκφράζεις την άποψή σου, δια του εκπροσώπου σου να αντιμετωπίσεις κάποιους αυτοαποκαλούμενους ΔΗΜΟΚΡΆΤΕΣ που δεν ήθελαν την πολυφωνία, τον αντίλογο, την πρόταση, την άποψη. Ήθελαν την εξόντωση των προέδρων που ήθελαν την Αξιοκρατία, την ισονομία, την ισοπολιτεία, τα ίσα δικαιώματα των πολιτών του χωριού και αγκάλιαζαν τους ημέτερους της παρέας και ας είχαν το άδικο χωρίς ντροπή και αισχύνη και με περισσό θράσος.

Κάποιοι από αυτούς συντηρούνται μέχρι σήμερα βάζοντας την αξιοκρατία και τη σοβαρότητα στο χρονοντούλαπο της εξουσίας.

Ο Συνδιασμός μας θα ασκήσει όχι απλά δημοκρατική τακτική, αλλά προκλητικά δημοκρατική και αντιρατσιστική τακτική που έχει σαν αποτέλεσμα την ισονομία και αξιοκρατία όλων των πολιτών του Δήμου .

Συνδημότες, ας δούμε με πιότερη περίσκεψη τα προβλήματα του Δήμου μας.

Σβήσαν τα χωριά μας, μαραζώσει η πόλη.Η ανάπτυξη του Δήμου ξεκινά από την ανάπτυξη των χωριών του Δήμου όντας Αγροκτηνοτροφικός Δήμος.

Η <<ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑ>> και το <<ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΟ>> του Δήμου είναι οι Αγρότες. Ας βγουν επιτέλους οι παρωδίες. Κλείσανε το σφαγείο, το τυροκομείο. Το πανεπιστήμιο, αντί για πληροφορική ή μαζί με αυτό να γίνει τμήμα τυροκόμων ώστε να γίνει η καθετοποίηση της παραγωγής φέτας που είναι μονοπωλιακό προιόν με οικογενειακής μορφής τυροκομεία. Η Εγνατία οδός αντί για οδός διαφυγής να είναι πώλος υποδοχής ποιοτικών και βιολογικών Αγροτικών προϊόντων στην είσοδο και την έξοδο του Δήμου.Ως και παραδοσιακής γαστρονομίας.

Ο Δήμος δεν είναι ξένος προς την ιδέα της άσκησης κοινωνικής πολιτικής για την βελτίωση της θέσης των οικονομικά αδυνάτων και ιδιαίτερα για τον περιορισμό της ανεργίας και της υπογεννητικότητας και την επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων όπως μικροκαλλιεργητές και κτηνοτρόφοι. Αν διαθέτουμε στοιχειώδει πολιτική παιδεία και αγωγή, αυτό μπορούμε να το κατανοήσουμε και ας μην ξεχνάμε πως η πολιτική παιδεία και αγωγή εμπνέουν σεβασμό και όταν κάποιος εμπνέει σεβασμό καταφέρνει να εισακούεται και να μένει διαχρονικός.

Ας κοιτάξουμε λοιπόν μπροστά όλοι μαζί και αν πράγματι ενδιαφερόμαστε για το καλύτερο αύριο του Δήμου μας ας μην μας διακρίνει η Απολιτικότητα. Γιατί Απολιτικότητα δεν σημαίνει μόνο αδιαφορία για την πολιτική ζωή, αλλά αδιαφορία για τα κοινά, όπως έπραταν οι Κυνικοί και οι Επικούριοι στην αρχαιότητα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Κουρτίδης Νικόλαος

πρόεδρος Κ.Ελεύθερου .