Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ιωάννης Ευαγγελόπουλος – υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Γρεβενών

Οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίζετε. Έχουμε δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την επαγγελματική και κοινωνική συναναστροφή που έχω με πολλούς από εσάς. Επίσης, με έχετε τιμήσει με την ψήφο σας και στο παρελθόν και για αυτό σας ευχαριστώ πολύ. Μαζί σας μοιράστηκα σκέψεις και προβληματισμούς για σημαντικά ζητήματα του τόπου μας.

Πιστεύω ότι κατέχω την απαραίτητη επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματική εμπειρία και παράλληλα την επαφή με τη καθημερινότητα του πολίτη ώστε να μπορώ να συνεισφέρω με γνώσεις και θετική διάθεση στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε ως κάτοικοι του Δήμου Γρεβενών· πάντα φυσικά με σύνεση, όρεξη και σεβασμό.

Είμαι έτοιμος να εργαστώ ώστε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα του Δήμου μας, να προωθήσουμε καινοτόμες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και να ενισχύσουμε την οικονομική-κοινωνική-πολιτιστική ζωή του τόπου μας .

Πιστεύω ακράδαντα στα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητες του Δήμου Γρεβενών.
Για την ανάδειξή τους σημαντικό ρόλο μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει μια Δημοτική διοίκηση ανθρωποκεντρική, δημιουργική, με ισχυρό κοινωνικό πρόσωπο και προτεραιότητα τις πραγματικές ανάγκες του πολίτη.

Για αυτό απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από κομματικές διάφορες και ιδεολογικές τοποθετήσεις.

– Είμαι ο Ιωάννης Ευαγγελόπουλος του Κωνσταντίνου και της Ευαγγελίας, λογιστής Α’ τάξης, παντρεμένος με τη δικηγόρο Τσιουμέλα Μαρία και πατέρας μιας κόρης 2,5 ετών. Γεννημένος το 1981 και με καταγωγή από το Καλόχι και το Δοτσικό Γρεβενών, μεγάλωσα, κατοικώ και δραστηριοποιούμαι μόνιμα στην πόλη των Γρεβενών. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (MBA) με αντικείμενο τη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΑΤΕΙ Καστοριάς. Από το 2010 έως και σήμερα διατηρώ λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο στην πόλη των Γρεβενών με τον αδερφό μου Ευαγγελόπουλο Αθανάσιο.

Ο αγώνας για την πρόοδο και ευημερία του τόπου μας, θα δοθεί και με άλλους Γρεβενιώτες που έχουμε τους ίδιους στόχους, συντασσόμενοι στο πλευρό του Κυριάκου Ταταρίδη.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους μου στον κοινό μας αγώνα.

Όλοι μαζί για τον τόπος μας ! ‘Ολοι μαζί για τα Γρεβενά μας !