Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ιφιγένεια Στεργιούλα: ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ !!!!!

Μετά την επιστροφή μου στα Γρεβενά, παράλληλα με την επαγγελματική μου δραστηριοποιήση, ως δικηγόρος, θεώρησα βασική υποχρέωση μου, ως νέος άνθρωπος, να πάρω μέρος στις διαδικασίες διαχείρισης του παρόντος και διαμόρφωσης του μέλλοντος του τόπου μου, μέσα από τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η εμπειρία ήταν ανύπαρκτη και η γενική συγκυρία δύσκολη. Μεγάλη όμως, η διάθεση μου για δουλειά, κάτι που θεωρώ πως αποτυπώθηκε στην κοινωνία το διάστημα που διατελώ ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου μας. ️

Σήμερα, ήρθε η ώρα να κριθεί αφενός, η προσπάθεια που κατέβαλα και αφετέρου, αν θα πρέπει αυτή να έχει συνέχεια.

Συμμετέχω, λοιπόν, στις ερχόμενες εκλογές ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Γρεβενών, με τον συνδυασμό ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Τριγώνη. ️

Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, με σημαντική εμπειρία και γνώση των αυτοδιοικητικών, αλλά κυρίως, των τοπικών ζητημάτων σε όλο τους το εύρος. Συνειδητά, επέλεξε τα Γρεβενά, ως τόπο της κύριας και μόνιμης εγκατάστασής του και τα υπηρέτησε μέσα από πολλές θέσεις με συνέπεια, μεθοδικότητα και εντιμότητα.

Με σκληρή εργασία και καλόπιστη συνεργασία με τους φορείς και τους συμπολίτες μας, αλλά και με κρίσιμες και καθοριστικές επιλογές, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στα Γρεβενά, την προοπτική που έχουν ανάγκη.

Εύχομαι, τέλος, καλή επιτυχία, σε όλους όσοι μέσα από την ερχόμενη εκλογικη διαδικασία, αναζητούν πραγματικά και επιδιώκουν, να τους δοθεί η δυνατότητα να προσφέρουν στον τόπο μας.

Ιφιγένεια Στεργιούλα
Δικηγόρος
Αντιδημαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Γρεβενών.
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ!!

Δείτε ακόμα