Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η γρεβενιώτισσα Ελένη Αντωνιάδου υποψήφια με τον συνδυασμό του Στέλιου Αγγελούδη “ΟΜΑΔΑ για την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ”

Τη μάχη του σταυρού για τον δήμο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ δίνει η γρεβενιώτισσα Ελένη Αντωνιάδου που θέτει υποψηφιότητα με την ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη “ΟΜΑΔΑ για την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ”, του Στέλιου Αγγελούδη.

Αγαπητοί μου φίλοι, αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση από τον Στέλιο Αγγελούδη, να συμμετάσχω στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023, με την ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη “ΟΜΑΔΑ για την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ”, που δημιούργησε. Ο στόχος ήταν να εκφράσει τους συμπολίτες μας, μέσα από υπερκομματικές θέσεις, χωρίς σκοπιμότητες και εξαρτήσεις, με μόνο αντίπαλο τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης.

Έξι μήνες μετά την εκκίνηση του αγώνα μας, μέσα από έναν γόνιμο διάλογο μαζί σας, βαδίζοντας από γειτονιά σε γειτονιά, διαπίστωσα ότι η “Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη” τα κατάφερε. Ο Στέλιος Αγγελούδης ενέπνευσε και δημιούργησε μια τεράστια ομάδα, όπου οι Θεσσαλονικείς εναπόθεσαν τις ελπίδες τους, για μια νέα ΔΙΟΙΚΗΣΗ που θα πραγματώσει τα όνειρά τους!

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια βιώσιμη πόλη που θα μας διευκολύνει να επιβιώσουμε με αξιοπρέπεια! Ακούγεται τόσο απλό αλλά διαπιστώσαμε ότι είναι επικίνδυνα περίπλοκο!

Από το 2002 προσφέρω τις υπηρεσίες  στην Π.Κ.Μ..

Μέσα από το ευρύ πλαίσιο υπηρεσιακών καθηκόντων, κοινωνικών δραστηριοτήτων, διαπίστωσα ότι, τα πολύτιμα εφόδια των τυπικών προσόντων και η απόφαση να ασχοληθεί κάποιος με τα κοινά, εφόσον οι συνθήκες το ευνοήσουν, είναι μια υποχρέωση στην κοινωνία και στα παιδιά μας.

Η πολύτιμη εμπειρία και η πολύχρονη συμμετοχή μου σε  συνέδρια, το συγγραφικό μου έργο σε επιστημονικά άρθρα και άλλα πονήματα, μου έδωσαν την ευκαιρία να βρω πολλές απαντήσεις σε υπηρεσιακά, κοινωνικά, επιστημονικά και προσωπικά ζητήματα.

Έτσι  προχώρησα σε μελέτες κοινωνικών προβλημάτων και τα αποτελέσματα, μου δίνουν την πεποίθηση ότι μπορώ να τεκμηριώσω τις καινοτόμες προτάσεις μου, στην νέα ΔΙΟΙΗΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και να τις ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.  

Αγαπητοί μου φίλοι, σας καλώ να προχωρήσουμε μαζί σε αυτό το ταξίδι των υπόλοιπων 43 ημερών, ως τις Δημοτικές εκλογές, να παρακολουθήσετε τις θέσεις μου, τις προτάσεις μου και να σταθείτε δίπλα μου !

Ευχαριστώ πολύ 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση 

Ελένη Αντωνιάδου