Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

«ΕΛΠΙΔΑ» ν’ αλλάξουμε πορεία στην Περιφέρειά μας!!

Γαλάτεια Χαντέ

Μηχανολογος Μηχανικός

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ με τον συνδυασμό @ελπίδα ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Αγαπητοί μου συμπατριώτισσες

και συμπατριώτες

📍Παρακολουθώ τις εξελίξεις της τοπικής κοινωνίας και τα πολιτικά δρώμενα των Γρεβενών και της ΠΕ Δυτ. Μακεδονίας , ανελλιπώς και καθημερινά, παρά του ότι εργάζομαι και ζώ με την οικογένειά μου τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

⛔Τα Γρεβενά αλλά και η Περιφέρεια μας, τα τελευταία χρόνια, έχουν σταθερές πρωτιές στη χώρα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη…

❗στην ανεργία,

❗στην ύφεση, στη χαμηλή απορροφητικότητα των διαθέσιμων πόρων,

❗στη μετανάστευση των παιδιών μας από τον τόπο!

Συγχρόνως είναι ολοφάνερη

❗η ανισομερής ανάπτυξη των ΑΠΕ,

❗η αδυναμία παρέμβασης στον Αγροτικό Τομέα,

❗στον Τουρισμό,

❗στον Πολιτισμό,

❗στο Επιχειρηματικό Περιβάλλον,

❗στην καθημερινότητα.

Δέχθηκα από την αρχή πρόταση για την υποψηφιότητα μου μου στη συγκρότηση ενός ισχυρού ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας από την GeorgiaZebiliadou, διατηρούσα όμως μέχρι την τελευταία στιγμή τις επιφυλάξεις μου.

Η γνωριμία μας ήταν παλιά και ουσιαστική, συνεργαστήκαμε με μεγάλη επιτυχία στα προγράμματα για την ωρίμανση και ένταξη έργων στο νομό μας, εκείνη ως επικεφαλής της Διαχειριστικής Αρχής Δυτικής Μακεδονίας και ως Ειδική Γραμματέας Πανελλήνια των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και εγώ με την ιδιότητά μου ως μηχανικού της Νομαρχίας Γρεβενών, και μέσα από την σχέση μου ως συζύγου με τον τότε δήμαρχο Γρεβενών AthanasiosZiogas.

Τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας είναι γνωστά με τα πολλά και σπουδαία έργα που έγιναν στα Γρεβενά και που όλοι γνωρίζετε και αναγνωρίζετε.

📍Αποχέτευση

📍ύδρευση

📍Βιολογικός καθαρισμός,

📍οι αναπλάσεις στο Δήμο και στα δημοτικά διαμερίσματα

📍και πολλά άλλα….

Η αναγνώριση των ικανοτήτων της ήταν καθολική τόσο από εμένα όσο και από όλους όσους έχουν συνεργαστεί κατά καιρούς μαζί της.

Η επιλογή μου, να πώ το ΝΑΙ στο ψηφοδέλτιο με τη ΓΕΩΡΓΙΑ πάντως, που έγινε στο παρά 5 πριν αυτό κλείσει, διαμορφώθηκε με κριτήρια ψυχρής λογικής.

❔Το ερώτημα ήταν απλό αλλά ουσιώδες:

ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΑ διαθέτει εκείνες τις ιδιότητες που θα επιτρέψουν Τον ΤΟΠΟ ΜΑΣ να ανακάμψει;

⛔Δεν εμφανίζομαι ως ΣΩΤΗΡΑΣ που κατά καιρούς δεχθήκαμε στο τόπο μας, που άφαντοι μετά η πριν την λήξη της θητείας τους ή μετά την αποτυχία τους να εκλεγούν.

✅Η συμμετοχή μου δεν απέκλεισε κανένα από εσάς και ενδυναμώνει το ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ χωρίς προσωπικό μου όφελος παρά μόνο την προσφορά μου στο ΤΟΠΟ που γεννήθηκα , μεγάλωσα , υπηρέτησα και καλούνται να ζήσουν νέοι άνθρωποι μαζί και τα παιδιά μου.

⛔Δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον πολυτέλεια για νέες δοκιμές και αποτυχίες!

⛔Δεν είναι ζήτημα κομματικής επιλογής αλλά

✅ικανών ανθρώπων που την κομματική τους ταυτότητα την αφήνουν σπίτι τους.

Η GeorgiaZebiliadou πληροί καταρχήν τις βασικές προδιαγραφές.

Διαθέτει

📍επιστημονική συγκρότηση,

📍αξιόλογη αυτοδιοίκητή παρουσία,

📍σημαντική εμπειρία αλλά και

📍ένα άφθαρτο παρελθόν.

📍είναι ήρεμη δύναμη.

📍Δεν φωνάζει κι όμως ακούγεται.

📍έχει πυγμή και

📍κυριαρχείται από μια βαθιά αφοσίωση στους ανθρώπους και στις Αρχές της.

Αυτήν την αφοσίωση που οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ δείχνουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Γιατί μπορεί η κοινωνία μας να θέλει οι άνδρες να είναι αυτοί που εμπνέουν και ξεσηκώνουν τα πλήθη στην πολιτική, αλλά η ζωή μας δίδαξε πως οι γυναίκες διαθέτουν ανυποχώρητη αφοσίωση και πίστη.

Κι αυτή η αφοσίωση σε αξίες, αρχές και ανθρώπους μπορεί μετατραπεί σε ΕΛΠΙΔΑ για τους περισσότερο ευάλωτους, τους πιο αδύναμους, αυτούς που έχουν ανάγκη.

Απευθυνόμενη σε ΟΛΟΥΣ εσάς τους συμπατριώτες μου και τις συμπατριώτισσές μου ζητώ την συμμετοχή σας στις εκλογές και την στήριξή μου για να πολλαπλασιάσουμε, την ΕΛΠΙΔΑ, για μια νέα πορεία στην Δυτική Μακεδονία, να ξαναζωντανέψουμε τα ΓΡΕΒΕΝΑ μας.

ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Γρεβενά .  Αποφοίτησααπό  την Πολυτεχνική σχολή του  Α.Π.Θ  στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών με μεταπτυχιακό δίπλωμα στον  Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Έργων Υποδομής, .

Εργάστηκαως Μηχανικός στην Νομαρχία Γρεβενών  στη Δ.Τ.Υ.στην ΕΥΔΕ  Αεροδρομίων Β.Ε.  και στην Δ/νση  Αττικό μετρό  Θεσσαλονίκης .

Διετέλεσαεκλεγμένο μέλος ΤΕΕ στο Συμβούλιο της αντιπροσωπείας Δυτ. Μακεδονίας , Έφορος χιονοδρομίας στο Χιονοδρομικό σύλλογο Γρεβενών 1984-1986 και Πρόεδρος του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας Γρεβενών  την περίοδο 1992-1994 ,είμαι ενεργό μέλος της  Κοινωνικής παιδιατρικής  Β.Ε.

Είμαι  παντρεμένη με τον Αθανάσιο Ζιώγα , Δικηγόρο  και πρώην Δήμαρχο Γρεβενών.

 Μαζί έχουμε  2 παιδιά , την Αρετή αρχιτέκτονα μηχανικό και τον Αλέξανδρο Δικηγόρο .