Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

….Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δ. Μακεδονίας χαιρετίζει τους δεκάδες αγωνιστές που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια της ΑΡ.ΣΥ στην περιφέρεια Δ. Μακεδονία και συμμετείχαν στον αγώνα αυτό που τον στήριξε και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Οι  χιλιάδες ψήφοι που κέρδισαν στις εκλογές 2,58%, δείχνουν ότι υπάρχει ένα σημαντικό, αριστερό ριζοσπαστικό ρεύμα, που μπορεί το επόμενο διάστημα  να παίξει πρωτοπόρο ρόλο στους αγώνες και να αποτελέσει την βάση, για την ανασυγκρότηση της αντικαπιταλιστικής επαναστατικής αριστεράς. Ο καλπονοθευτηκός νόμος Βορίδη στέρησε για λίγους ψήφους την είσοδο της ΑΡ.ΣΥ στο περιφερειακό συμβούλιο.

…. Σε σχέση με τον δεύτερο γύρο, δηλώνουμε ότι αρνούμαστε τους εκβιασμούς του «δευτερου γύρου» και των …εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ, που επιβάλλει ο βαθιά αντιδημοκρατικός νόμος. Δεν προκειται να μπούμε στο παιχνίδι της μοιρασιάς οικονομικών συμφερόντων και πολιτικών εντυπώσεων ανάμεσα στα κόμματα της αστικής πολιτικής την ΝΔ, το  ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.. O κόσμος της  αριστεράς καταδικάζει   τον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη και το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη που ψήφισαν μαζί τα μνημόνια, που συναινούν σε όλες τις βασικές θέσεις του συστήματος, που έβαλαν τόσα χρόνια πλάτη στην ΝΔ, που ήθελαν ακόμα και να συγκυβερνήσουν μαζί της ή με τμήματά της, που έτρεξαν ανήμερα των εκλογών να ευλογήσουν το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ. ! Μαύρο στους συνδυασμούς αυτούς των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ  , Λευκό-άκυρο-αποχή.

    Δεν αποτελούν απάντηση στις ανάγκες ενός κινήματος ανατροπής οι αντιλήψεις περί της φιλολαϊκής διαχείρισης της «τοπικής διοίκησης», μέσα στο υπάρχον καπιταλιστικό πλαίσιο, όπως προβάλλεται από την Λαϊκή Συσπείρωση-ΛΑ.ΣΥ.

….Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ θα συνεδριάσει τις επόμενες μέρες αποτιμώντας συνολικά τα αποτελέσματα των εκλογών και να καθορίσει τα επόμενα βήματα του μετώπου.