Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Νίκου Γράβαλου με τον συνδυασμό “Γρεβενά Δυνατά Μπροστά” του Χρήστου Τριγώνη.

“Αγαπητοί συμπολίτες των Γρεβενών,

Με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με τον συνδυασμό “Γρεβενά Δυνατά Μπροστά” του Χρήστου Τριγώνη.
Είναι τιμή για μένα η ευκαιρία που μου δίνεται να εκπροσωπήσω τα συμφέροντα της πόλης από την οποία κατάγομαι, με την πίστη πως μπορώ και εγώ να συμβάλλω στο δύσκολο αυτό έργο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προσφέροντας νέες ιδέες και προοπτικές για τη διαχείριση των ζητημάτων που αφορούν, τόσο την πόλη, όσο και τα χωριά των Γρεβενών μας.
Όπως όλοι γνωρίζουμε, η παρουσία των νέων σε έναν τόπο, αποτελεί τον πυρήνα της ανάπτυξης του. Γνωρίζοντας λοιπόν το παραπάνω, έχω ως στόχο να καταθέτω και να υποστηρίζω όλες αυτές τις προτάσεις που θα αποτελούν κίνητρο για τους νέους στο να παραμένουν στην πόλη μας, αισθανόμενοι πλέον ότι η φωνή τους ακούγεται και αντιπροσωπεύεται στα τοπικά όργανα.

Σαν μια ενωμένη γροθιά, ανεξάρτητα από τις κομματικές προτιμήσεις του καθενός, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον, όπου όλοι οι συμπολίτες και οι συμπολίτισσες μας, θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύσσονται τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Ένα περιβάλλον που θα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας.

Με συνέπεια, δέσμευση και ανοικτό διάλογο, θα διαμορφώσουμε ένα μέλλον γεμάτο ελπίδα, αισιοδοξία και ευημερία για τους πολίτες των Γρεβενών μας.

Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια λοιπόν, σας προσκαλώ να γίνεται συμπορευτές και να μας εμπιστευτείτε στις επερχόμενες εκλογές την πολύτιμη σας ψηφο, ώστε να πάνε επιτέλους τα “Γρεβενά Δυνατά Μπροστά “.

Μαζί θα τα καταφέρουμε!

Με εκτίμηση,
Γράβαλος Νικόλαος του Ηλία