Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

«Νέος διωγμός εναντίον της Εστίασης από την Αυτοδιαχείριση μεΑγωγές και Ποινικά Δικαστήρια»

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Νέα δεδομένα στα πνευματικά δικαιώματα ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ η Αυτοδιαχείριση. Ξεκίνησε εκτός των ΑΓΩΓΩΝ και ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ εναντίον των καταστημάτων ΕΣΤΙΑΣΗΣ και ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ.

ΕΠΕΞΗΓΟΥΜΕ:

Με την ΑΓΩΓΗ η Αυτοδιαχείριση επιδιώκει να της αποδοθούν χρήματα από την δήθεν χρήση μουσικής από το 2018 – 2022. Με το ΠΟΙΝΙΚΟ επιδιώκει την τιμωρία του χρήστη που δήθεν χρησιμοποιούσε το ρεπερτόριό της, τούτο σημαίνει ότι οι συνήθεις αποφάσεις των δικαστηρίων, είναι 1 χρόνο φυλάκιση και 3.000 πρόστιμο.

Να μην εκπλαγεί λοιπόν ο Συνάδελφος όταν έλθει αντιμέτωπος με ΑΓΩΓΗ και ΠΟΙΝΙΚΟ Δικαστήριο με την Αυτοδιαχείριση.

Πως αντιμετωπίζουμε την ως άνω κατάσταση

Στις περιπτώσεις ΑΓΩΓΩΝ και ΠΟΙΝΙΚΩΝ δικαστηρίων, ο Συνάδελφος (χρήστης) υποχρεούται:

  1. Εάν χρησιμοποιεί ρεπερτόριό τους να τους πληρώσει.
  2. Εάν ο χρήστης χρησιμοποιεί ελεύθερο ρεπερτόριο η Εταιρία υποχρεούται να παραχωρεί Άδεια ή πιστοποιητικό ελεύθερης μουσικής. Καταλυτικό όμως αποδεικτικό στοιχείο του ελεύθερου ρεπερτορίου είναι εάν η εταιρία της ελεύθερης μουσικής ΔΙΑΘΕΤΕΙ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ του ελεύθερου ρεπερτορίου. Η Ηλεκτρονική καταγραφή αποτελεί ισχυρότατο αποδεικτικό στοιχείο σε περίπτωση ΑΓΩΓΗΣ ή ΠΟΙΝΙΚΟΥ Δικαστηρίου.

Σημαντικότατο λοιπόν στοιχείο για τον χρήστη είναι η ΑΜΕΣΗ Ανανέωση του συμβολαίου μουσικής, χωρίς να υπάρχει κενό διάστημα της λήξης του συμβολαίου με την Ανανέωση του.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6995625262.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Τσαπατσάρης Γρηγόριος