Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Κασαπίδης: Για να οικοδομήσουμε μια οικονομία ισχυρή έχουμε θέσει ως Περιφερειακή Αρχή την καινοτομία στο επίκεντρο των δράσεών μας

Με την παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιου Κασαπίδη πραγματοποιήθηκε χθες στο καφέ Le Roi στην Κοζάνη, ο 1ος «Ανοιχτός Καφές», δράση που υλοποιεί η Αντιπεριφέρεια Ψηφιακής Μετάβασης, Πράσινου Μετασχηματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Καινοτομίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Μετάβασης, Πράσινου Μετασχηματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Καινοτομίας Στέργιος Κιάνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Απασχόλησης Γιώργος Βαβλιάρας και ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Οικονομικού Μενέλαος Μακρυγιάννης.

Ο «Ανοιχτός Καφές», είναι μία συνάντηση συζητήσεων και ιδεών με σκοπό να ενημερώσει και να ωθήσει τα άτομα με αυξημένο το αίσθημα της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση ή να εργαστούν στους τομείς της τεχνολογίας.

Στη συνάντηση μίλησαν εκπρόσωποι 3 κορυφαίων Startup εταιρειών της Δυτικής Μακεδονίας, η Keyvoto, η ΑΦΟΙ ΠΙΤΕΝΗ ΑΒΕΕ και η INNORA I.K.E., ενώ υπήρξε εποικοδομητικός και δημιουργικός διάλογος με τους παρευρισκόμενους.

Ο Περιφερειάρχης σε δηλώσεις του επισήμανε πως: «Για να οικοδομήσουμε μια οικονομία ισχυρή, έχουμε θέσει ως Περιφερειακή Αρχή την καινοτομία στο επίκεντρο των δράσεων μας με στόχο τη διάδοση και την καλλιέργεια του πνεύματος της καινοτομίας σε ανθρώπους του επιχειρείν. Μέσα από τον ανοιχτό διάλογο της δράσης του «Ανοιχτού Καφέ» ευελπιστούμε οι νέοι άνθρωποι που έχουν δημιουργικές ανησυχίες στα θέματα της επιχειρηματικότητας να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση ή να εργαστούν στους τομείς της τεχνολογίας».      

Μετά την Κοζάνη, οι εποικοδομητικές συζητήσεις του «Ανοιχτού Καφέ» θα πραγματοποιηθούν, σε Πτολεμαΐδα, Καστοριά, Φλώρινα και Γρεβενά, με την παρουσία κορυφαίων Startups της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Δείτε ακόμα