Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Εσωτερικές Μετακινήσεις η Νέα Πρόσωπα στο Περιφερειακό Σχήμα – Θα κάνει την Έκπληξη η όχι ο Γιώργος Κασαπίδης

Εσωτερικές μετακινήσεις προσώπων με αλλαγή χαρτοφυλακιών σχεδιάζει ενόψει τις τελικής ευθείας των Αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου του 2023 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε θέση ευθύνης εκτός απροόπτου επιστρέφουν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιώργος Βαβλιάρας και Ηλίας Τοπαλίδης αλλά και κάποιες άλλες εκπλήξεις που μπορεί να έχει το Νέο Σχήμα με το οποίο ο νύν Περιφερειάρχης να θέλει να ξαφνιάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες αμετακίνητοι στις Θέσεις τους εκτός αν δούμε αλλαγή η να προστεθεί κάποια Νέα αρμοδιότητα θα είναι οι Αντιπεριφερειάρχες Λάμπρος Χατζηζήσης, Ευφροσύνη Ντιό, Μενέλαος Μακρυγιάννης και Στέργιος Κιάνας.

Οι όποιες αλλαγές αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι τέλος Δεκεμβρίου ή τις πρώτες μέρες του 2023 με το μεγάλο αγκάθι του Γιώργου Κασαπίδη να είναι τι θα κάνει με τους πρώτους σε ψήφους Περιφερειακούς Συμβούλους Παναγιώτα Γκατζαβέλη, Γιάννη Γιάτσιο, Δημήτρη Σαββόπουλο, Γιάννη Κιοσέ και Νίκο Λυσσαρίδη αν θα επικοινωνήσει μαζί τους για να τους προτείνει κάποια νευραλγική θέση στο νέο σχήμα  η όχι.

Αναμένουμε με Μεγάλο Ενδιαφέρον τις Κινήσεις και τα Τηλεφωνήματα του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη σε Περιφερειακούς Συμβούλους και ας ελπίσουμε να μην είναι τις Τελευταίας Στιγμής

Δημήτρης Βακρατσάς

Δημοσιογράφος West Channel

Δείτε ακόμα