Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ –
ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ
ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
<<ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε.>>

Κοινοποιούμε σε όλους τους συνάδελφους, Συλλόγους – Ενώσεις – Ομοσπονδίες – Επιμελητήρια τις επιστολές διαμαρτυρίας προς τους υπουργούς Εργασίας και Οικονομίας για την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος μας.

Απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους ανωτέρω (φυσικά και νομικά πρόσωπα) ΑΜΕΣΑ να διαμαρτυρηθούν και να απαιτήσουν ΝΕΑ ρύθμιση χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Αξιότιμε κε Υπουργέ,

Στον κλάδο της Εστίασης τα χρέη μετά την δεκαετή κρίση – τον Covid-19 και το  τελευταίο διάστημα με την ενεργειακή κρίση, ανέρχονται σε δισεκατομμύρια ευρώ. Αρκετοί φορείς σας έχουν επισημάνει ότι μόνο ένας στους πέντε οφειλέτες έχουν υποβάλλει αιτήσεις επανένταξης σε μία από τις τρέχουσες ρυθμίσεις των 36 έως 72 δόσεων. Οι όροι επανένταξης στην ρύθμιση των 120 δόσεων είναι απαγορευτικοί και τούτο αποδεικνύεται ότι μόλις 12.000 έχουν μέχρι σήμερα υποβάλλει αίτηση, ενώ την ως άνω ρύθμιση έχουν χάσει 282.503 επιχειρήσεις.

Αναγνωρίζουμε ότι επανειλημμένα στηρίξατε τον κλάδο ΕΣΤΙΑΣΗΣ και χάρη κυβερνητικών οικονομικών μέτρων και ενισχύσεων δεν έκλεισαν χιλιάδες επιχειρήσεις. Παράκληση και χωρίς καθυστέρηση ΖΗΤΑΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΥΝΟΪΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ανταποκρινόμενη σε όρους και προϋποθέσεις της πραγματικής οικονομίας, ούτως ώστε να μπορέσει ο κλάδος μας να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Τα χιλιάδες μέλη καταστήματα σας εύχονται κουράγιο και δύναμη στα νέα σας καθήκοντα για μια καλύτερη Ευρωπαϊκή ΕΛΛΑΔΑ.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Τσαπατσάρης Γρηγόριος

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Αξιότιμε κε Υφυπουργέ,

Ο κλάδος της Εστίασης ο οποίος σήκωσε και το βάρος των οικονομικών επιπτώσεων της δεκαετής κρίσης και ειδικά τον Covid-19, αντιμετωπίζει εδώ και πολύ καιρό συσσωρευμένα χρέη οφειλών. Στην πορεία σας κε Υπουργέ στις εκάστοτε κυβερνητικές θέσεις έχετε αποδείξει ότι αφουγκράζεστε τα προβλήματα του κλάδου μας και συνήθως οι παρεμβάσεις σας είναι στοχευόμενες και αποτελεσματικές.

Κε υπουργέ ΖΗΤΑΜΕ μια ρύθμιση χωρίς προϋποθέσεις για να αποδώσει καρπούς. Οι όροι αναβίωσης των 120 δόσεων ήταν απαγορευτικοί, ενώ η ρύθμιση των 36 και 72 δόσεων δεν επέφερε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. σας εύχονται κουράγιο και δύναμη στα νέα σας καθήκοντα για μια καλύτερη Ευρωπαϊκή ΕΛΛΑΔΑ.  

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Τσαπατσάρης Γρηγόριος