Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ Κ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΙΟΓΚΑΡΗ

Ανακοινώνεται ότι την 27-01-2023, μετά από απόφαση του Ανωτάτου Συμβούλιου Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ανέλαβε και εκτελεί καθήκοντα Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, ο Ταξίαρχος Σπυρίδων ΔΙΟΓΚΑΡΗΣ του Βασιλείου.

  • Γεννήθηκε στην Εράτυρα  Κοζάνης, το έτος το 1962.
  • Κατατάχθηκε στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας το έτος 1985 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών  το έτος 1996.
  • Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών της Αστυνομικής Ακαδημίας.
  • Έχει υπηρετήσει σε διάφορες μάχιμες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Φλώρινας και ως Διευθυντής Αστυνομίας στις Περιφερειακές Ενότητες Πέλλας και Κοζάνης.
  • Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια, εκπαιδεύσεις και μετεκπαιδεύσεις του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας,  επιμορφωτικά σεμινάρια του  κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης και του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών.
  • Άρθρα του σχετικά με την οδική ασφάλεια δημοσιεύτηκαν σε διάφορα περιοδικά, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
  • Υπήρξε μέλλος του Μητρώου Κύριου διδακτικού προσωπικού του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών  (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.).
  • Δίδαξε ως τακτικός καθηγητής  στη σχολή Αστυφυλάκων, στις Σχολές Δημοτικής Αστυνομίας και στην Σχολή Επιμόρφωσης- Μετεκπαίδευσης  Βορείου Ελλάδος.
  • Του απονεμήθηκαν για την υπηρεσιακή του απόδοση ηθικές αμοιβές, τα παράσημα, Ταξιάρχη του Τάγματος Τιμής, Ταξιάρχη Τάγματος του Φοίνικα και μετάλλια αστυνομικής αξίας Α΄ τάξεως και Ευδοκίμου Διοικήσεως Α΄ Τάξεως.
  • Είναι έγγαμος και πατέρας ενός τέκνου.

To μήνυμα του Σπύρου Διόγκαρη για την τοποθέτησή του ως νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας

Με αφορμή την τοποθέτηση μου ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, θέλω ευχαριστήσω την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, τόσο για την ευκαιρία που μου δίνεται να υπηρετήσω τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και να εργαστώ για την ασφάλειά τους , όσο και για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου αναθέτοντας μου τα καθήκοντα του Γενικού Περιφερειακού Διευθυντού.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα , αλλά και μεγάλη ευθύνη αυτή η επιλογή. Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ με τη βοήθεια του θεού και των συναδέλφων μου σκληρά, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα τον πολίτη και τις ανάγκες του. Η συνεχής παρουσία μας δίπλα στους πολίτες, με ανθρωπιά και φιλαλληλία, θα βοηθήσει εμάς να νιώσουμε καλύτερα, αλλά και τους πολίτες να αισθανθούν περισσότερο ασφαλείς.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, για την άψογη συνεργασία μας τα προηγούμενα 3,5 χρόνια και να τους παροτρύνω να συνεχίσουν την προσφορά τους, προς τους πολίτες και την κοινωνία, με τον ίδιο ζήλο και αγάπη, στηρίζοντας το νέο Αστυνομικό Διευθυντή .