Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συνελήφθησαν η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου μετά από ένταλμα του Ανακριτή

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, συνελήφθη, σήμερα το πρωί στην Αθήνα, η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου μετά από ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Κοζάνης. Θα προσαχθούν το συντομότερο στον Ανακριτή Κοζάνης.
H υπόθεση, του 23χρονου Κωστή, είχε συγκλονίσει τα πανελλήνιο, όταν, στις 26 Σεπτεμβρίου 2011, είχε βρεθεί το πτώμα του στη θέση Πασά Γεφύρι, κοντά στο χωριό Ταξιάρχης, στα σύνορα των νομών Γρεβενών-Κοζάνης.

Πέντε χρόνια περίπου μετά την τυχαία ανακάλυψη του πτώματος του, συνελήφθησαν το πρωί για τη δολοφονία του η ίδια του η μητέρα και ο πατριός του. Η Ανακρίτρια Κοζάνης μετά από βαθιά έρευνα εξέδωσε ένταλμα σύλληψης που εστάλη στην Ασφάλεια Αττικής. Αξιωματικοί του τμήματος Αναζητήσεων συνέλαβαν τη Δέσποινα Κουτσέγκου και τον Χρήστο Ντιό στην Ελευσίνα όπου είχαν μετοικήσει τα τελευταία χρόνια από τη Σιάτιστα Κοζάνης.
Ο Κωστής Πολύζος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του μια νύχτα με καταιγίδα στις 18 Φλεβάρη του 2011. Τότε η μητέρα του και ο ανήλικος αδελφός του έλεγαν στο «Τούνελ», πως κάποιο άγνωστο αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το σπίτι, ο Κωστής φάνηκε να γνωρίζει τον οδηγό, επιβιβάστηκε σ’ αυτό και από τότε δεν τον ξαναείδαν .
Οκτώ μήνες μετά, στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011, τα σκυλιά ενός κυνηγού ξέθαψαν από χωράφι του πατριού το μισοφαγωμένο πτώμα του άτυχου 23χρονου. Ήταν θαμμένος κάθετα με τη φόρμα που φορούσε στο σπίτι και χωρίς παπούτσια. Το σημείο είχε καλυφθεί γύρω – γύρω με κλαδιά και ήταν απορίας άξιο πως η οικογένεια δεν το είχε αντιληφθεί. Πατριός και μητέρα δεν είχαν δηλώσει ποτέ στην Αστυνομία το συγκεκριμένο χωράφι στο οποίο διατηρούσαν αποθήκη με κυψέλες για τα μελίσσια τους.
Το «Τούνελ» έδωσε μια μεγάλη μάχη όλα αυτά τα χρόνια για να λάμψει η αλήθεια και να δικαιωθεί η μνήμη του αδικοχαμένου Κωστή που γνωρίσαμε όλοι μέσα από την εκπομπή και αγαπήσαμε. ΗΑγγελική Νικολούλη είχε καταθέσει σαν βασικός μάρτυρας στον Ανακριτή Κοζάνης για την υπόθεση.

Δείτε λεπτομέρειες εδώ.
Πηγή http://www.anikolouli.gr/index.php?pathID=1_2_70_56_109&aid=5372