Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης του συζυγοκτόνου της 37χρονης Ανθής

Το protothema.gr δημοσιεύει βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της σύλληψης του συζύγου της Ανθής Λινάρδου. Μεσημέρι Τετάρτης. Η ώρα είναι λίγο πριν τις τρεις και μισή το μεσημέρι. Έπειτα από πολύωρη ανάκριση και αφού έχουν ερευνήσει το σπίτι του ζευγαριού, οι αστυνομικοί με τον σύζυγο της 37χρονης πηγαίνουν στο χωράφι του δολοφόνου.

Το σκαπτικό μηχάνημα προδίδει ότι τα μαντάτα δεν είναι καλά… Στο βίντεο οι αστυνομικοί συνοδεύουν τον Τάσο Τσιουχάρα σε κάθε του βήμα. Αφού εντοπίζουν το σημείο που έχει θάψει την 37χρονη σύζυγό του, του περνούν χειροπέδες και τον οδηγούν στο αστυνομικό τζιπ το οποίο θα τον μεταφέρει στην Ασφάλεια Κοζάνης. Η αστυνομία έχει διαλευκάνει την υπόθεση. Δυστυχώς όμως είναι πια πολύ αργά για την 37χρονη.

Τα τρία παιδιά τους έχασαν την μητέρα τους. Ο δολοφόνος, ακόμη κι αν κάποτε ζητήσει συγγνώμη, προέβη σε μια πράξη η οποία δεν μπορεί να αλλάξει. Για την Ανθή Λινάρδου δεν υπάρχει επιστροφή. Τα λόγια που ψελλίζει ο πατέρας της μένουν χαραγμένα στην μνήμη: «Πάει, το έχασα το παιδί μου»

 

δειτε το δελτιο ειδησεων του west

{youtube}9eVG1trMOWo|700|400{/youtube}

kozan.gr