Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Λευτέρης Ιωαννίδης: “Θα γίνει μήνυση κατά της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και των πολιτών”

Συνέντευξη τύπου για το θέμα που προέκυψε με το Κυνοκομείο Κοζάνης, μετά την καταγγελία της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και των πολιτών που έκαναν αναφορά στον Εισαγγελέα, παραχώρησε σήμερα, λίγο μετά τη 13:30, ο δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης.
Ο δήμαρχος έκανε λόγο για μεγαλο-πρέστατα κι απίστευτα ψέμματα κι ότι πέρα από την προσωπική αξιοπρέπεια, θίγεται και η επαγγελματική αξιοπρέπεια αρκετών προσώπων. Επίσης ανέφερε ότι ήδη έρχονται διάφορα μηνύματα κατά του δήμου Κοζάνης και κατά του “δολοφόνου” δημάρχου κτλ.. και ότι θα γίνει μήνυση κατά της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και των πολιτών που έκαναν αναφορά στον Εισαγγελέα. Ήδη αύριο Τετάρτη, έχει καθορισθεί ραντεβού με τον Εισαγγελέα, που ζήτησε ο δήμαρχος Κοζάνης. Επίσης σχολίασε και την τηλεφωνική συζήτηση που είχε σήμερα το πρωί με την πρόεδρο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, διευκρινίζοντας πως δεν την απείλησε, αλλά την ενημέρωσε πως θα κληθεί να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.

kozan.gr

Τα μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Αγγιζωο σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στον ημιώροφο του Ξενοδοχείου ”Ερμιονιο” (Πλατεία Νίκης) την Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 13:30.
Η Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται για την ενημέρωση των δημοσιογράφων και των πολιτών σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει επώνυμα και αφορούν το θάνατο 130 ζώων στο Καταφύγιο του Δήμου Κοζάνης και στην οποία θα παρευρισκονται και ολοι οι καταγγελοντες.

{youtube}_qRAb1B3C9k|700|400{/youtube}

{youtube}GYD-6rfQALQ|700|400{/youtube}