Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Philoxenia, Hotelia και Polis στο επίκεντρο του ελληνικού τουρισμού

Χιλιάδες είναι οι επισκέπτες που βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη και ξεναγήθηκαν στους χώρους του Βελλίδειου συνεδριακού κέντρου όπου πραγματοποιείται ή έκθεση με το τρίπτυχο Philoxenia, Hotelia και Polis.

Με περίπτερο στην έκθεση συμμετέχει και ή Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), ενώ περίπτερο στην έκθεση έχει και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Την έκθεση επισκέφτηκαν ο αντιπρόεδρος του Ε.Σ της ΚΕΔΕ π. δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, το μέλος του Δ.Σ της ΚΕΔΕ π. δήμαρχος Λάρισας Κώστας Τζανακούλης, ο δημοσιογράφος του west channel Δυτικής Μακεδονίας Δημήτρης Βακρατσάς και αρκετοί αυτοδιοικητικοί της δυτικής Μακεδονίας και επιχειρηματίες.

Η 31η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia και η Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού Ηotelia ενισχύουν τον επαγγελματικό τους χαρακτήρα και φέτος αναβαθμίζονται, προσελκύοντας πάνω από 100 hosted buyers (προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες) από 30 χώρες.

Από την πλευρά της η Polis έχει την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να γνωρίσει όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στην παροχή υπηρεσιών και την παραγωγή προϊόντων, που στόχο έχουν την εξυπηρέτηση του πολίτη και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του.

Η παράλληλη διεξαγωγή των εκθέσεων Philoxenia, Hotelia και Polis αποτελεί ευκαιρία για παρουσίαση όλων των εγχώριων τουριστικών προορισμών, καθώς και των νέων τεχνολογιών, υπηρεσιών και προϊόντων της σύγχρονης ξενοδοχειακής βιομηχανίας.