Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ψηφιακή εκπαίδευση με tablet; Από φέτος τα KLS στα Γρεβενά!

Τα κέντρα ξένων γλωσσών KLS καινοτομούν για άλλη μια φορά και εισάγουν από τη νέα σχολική χρονιά tablet την ώρα του μαθήματος!!!

Είναι γνωστό ότι η νέα γενιά των παιδιών έχει εξοικειωθεί με την τεχνολογία και η εκπαιδευτική κοινότητα έχει αναγνωρίσει ότι ακόμη και προβλήματα που σχετίζονται με υπερκινητικότητα και δυσκολία συγκέντρωσης των νέων μαθητών οφείλονται κατά ένα βαθμό στο γεγονός ότι τα παιδιά ζουν με τεχνολογία, με εικόνα και ήχο, κάτι που τους δυσκολεύει να μάθουν από στεγνά βιβλία και βαρετές ασκήσεις.

Τα κέντρα ξένων γλωσσών KLS, που βρίσκονται στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από το 1999 είναι γνωστό ότι παρακολουθούν τις εξελίξεις στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, όντας από τα πρώτα κέντρα που εισήγαγαν αρχικά τους υπολογιστές, αργότερα τον διαδραστικό πίνακα, και φέτος, κάτι που δεν έχουμε ακούσει από άλλο κέντρο ξένων γλωσσών, τη ζωντανή εκμάθηση βασισμένη σε ευρωπαϊκά πρότυπα, μέσα από tablet και εξειδικευμένο διαδραστικό υλικό!!

Πέραν του ότι η διδασκαλία σαφώς γίνεται προσιτή και ευχάριστη για τη νέα γενιά, δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να επικεντρωθούν στις ιδιαίτερες ανάγκες τους και να βελτιώσουν την αντίληψή τους στην αγγλική γλώσσα.

Φυσικά και ο σύγχρονος καθηγητής αποκτά το πλεονέκτημα να εντοπίζει εύκολα και έγκαιρα τις ιδιαίτερες αδυναμίες του κάθε μαθητή και να έχει ένα πολύ πιο ευέλικτο σχήμα διδασκαλίας.

Η νέα αυτή υπηρεσία των κέντρων KLS είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, δεν έχει καμία επιβάρυνση στα δίδακτρα και μάλιστα, στα πιο πολλά από τα επίπεδα της αγγλικής γλώσσας, τα παιδιά θα μπορούν να ‘περάσουν’ εφαρμογή και σε δικό τους tablet/pc/laptop/mobile, ώστε να μπορούν να εξασκούνται στη γλώσσα και από το σπίτι τους!!!

Υπάρχουν δύο κέντρα ξένων γλωσσών KLS

Στα Γρεβενά το κέντρο βρίσκεται Θεοδώρου Ζιάκα 4, 1ος ορ. (24620 82790) Στην Καστοριά, Πτολεμαίων 3, 2ος ορ. (τηλ. 24670 21113) στο κέντρο της πόλης, και στην περιοχή Χλόη, Λεωφ. Γουναράδων και Παπατέρπου (ισόγειο, τηλ. 24670 21225).

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και άρα μπορείτε να ενημερωθείτε από το κέντρο που βρίσκεται πιο κοντά σε εσάς. (https://www.facebook.com/klskhowlifeskills)