Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήρια επιστολή πολίτη στον ιατρό κ. Κυρατλίδη Κων/νο

Με αφορμή την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τον Καρδιολόγο Ιατρό του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης…

κ. Κυρατλίδη Κωνσταντίνο, για την άμεση και αποτελεσματική του ανταπόκριση στη σοβαρή κατάσταση της υγείας μου που χάρη στην άρτια επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία του αποδείχθηκε επιτυχής και η πορεία της υγείας μου εξελίχθηκε περίφημα. Η άμεση ανταπόκριση του νοσηλευτικού προσωπικού και των Ιατρών υπερέβη κάθε προσδοκίας, ήταν άριστη από κάθε άποψη και κάθε φορά το αποδεικνύει το συνεχές ενδιαφέρον και η παρουσία των εξαίρετων επιμελητών, γιατρών, των ειδικευόμενων αλλά και του νοσηλευτικού προσωπικού που το απαρτίζει  Η προθυμία, η ευγένεια αλλά και η φροντίδα όλου του νοσηλευτικού προσωπικού ήταν ακούραστη και απίστευτη και είναι κρίμα που δεν μπορεί κανείς να κάνει λόγο για όλο το προσωπικό ονομαστικά και μάλιστα όλων των τμημάτων και ειδικοτήτων που εμπλέκονται.

Επίσης ευχαριστώ όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των εξωτερικών ιατρείων καθώς επίσης και τον οδηγό και συνοδό του ασθενοφόρου ο οποίος με μετέφερε άμεσα και ασφαλή κατά την διακομιδή μου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, για την άμεση ανταπόκριση τους γιατί κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες δεν έχουν χάσει την ανθρωπιά τους και το άμεσο ενδιαφέρον συνδρομής τους για κάθε πάσχοντα ή ασθενή. Παράδειγμα προς μίμηση είναι η ανιδιοτέλεια τέτοιων συνανθρώπων που μας κάνει ακόμα να ελπίζουμε.

Το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης επιτελεί μεγάλο κοινωνικό έργο και οι παρεχόμενες υπηρεσίες νοσηλείας και αντιμετώπισης κάθε προβλήματος υγείας προς τους κατοίκους της περιοχής μας είναι πολύ σημαντικές.

 

Με τιμή,

Ευαγγελία Δραγώγια