Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Στήριξη Γεωργίας Ζεμπιλιάδου της Ομάδας Πρωτοβουλίας για το ΝΑΙ

Την κρίσιμη ώρα, που η Χώρα είχε ανάγκη την Εθνική Συνεννόηση και Ενότητα, η Κυβέρνηση επέλεξε να την οδηγήσει σε ένα διχαστικό, αχρείαστο, παραπλανητικό, ασαφές και τελικά καταστροφικό Δημοψήφισμα.

Σ΄ αυτό το Δημοψήφισμα καταψηφίζω το ΟΧΙ, επειδή:

Το ΟΧΙ σημαίνει ότι ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ…

ΤΑ 40 Δις € του νέου ΕΣΠΑ, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και των Αγροτικών Ενισχύσεων της νέας ΚΑΠ.

Σήμερα υπάρχει ήδη ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟ ΕΣΠΑ εξαιτίας της δέσμευσης των αποθεματικών των Περιφερειών,  των Δήμων και του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Αυτή η παύση θα είναι ΠΛΕΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ.

Επειδή κάποιοι, από άγνοια ή σκόπιμα, λένε, ότι η επιστροφή Κοινοτικών Κονδυλίων δεν προβλέπεται από κάποιον Κοινοτικό Κανονισμό, οι πολίτες πρέπει να ξέρουν ότι η επιστροφή των κονδυλίων  θα προκύψει από την εφαρμογή του υπάρχοντος Κανονισμού!

Ο Κανονισμός προβλέπει την προπληρωμή από Εθνικούς Πόρους των δαπανών των έργων,  την υποβολή τους στη συνέχεια στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τέλος στην επιστροφή στη Χώρα του 95% αυτών των δαπανών από την Κοινότητα.

Αν δεν προπληρώσεις, δεν παίρνεις τίποτε. Γι αυτό πάγωσε το ΕΣΠΑ γι αυτό δεν πληρώνονται οι αγρότες. Γιατί τα χρήματα της προπληρωμής των έργων και των αγροτών πήγαν για μισθούς και συντάξεις.

Το ΟΧΙ σημαίνει ότι η 5η Μονάδα, οι Μετεγκαταστάσεις, η Βόρεια Ζώνη Πολυφύτου, το φράγμα της Κνίδης και του Νεστορίου, το Πανεπιστήμιο, το τα Επενδυτικά Σχέδια, τα Σχέδια Βελτίωσης, οι ενισχύσεις για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και τη Γούνα, το LEADER, τα Διασυνοριακά Προγράμματα, τα σχέδια διαχείρισης των Νερών, η ολοκλήρωση του Κτηματολογίου, τα έργα προστασίας των λιμνών, οι εξοπλισμοί των Νοσοκομείων, οι δράσεις  στον Τουρισμό  και δεκάδες άλλες σημαντικές επενδύσεις  ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

Το ΟΧΙ σημαίνει ότι όλα τα προνοιακά προγράμματα για την ανακούφιση της φτώχειας, στήριξης των ανέργων, τα προγράμματα των παιδικών σταθμών, της Βοήθειας στο Σπίτι και πολλά άλλα ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

Το ΟΧΙ σημαίνει με απλά λόγια ότι, Μηχανικοί, Γεωπόνοι, Επιστήμονες όλων των κλάδων, Αγρότες, Μηχανοτεχνίτες, εργάτες, μελετητές, λογιστές, επιχειρήσεις προμήθειας υλικών, επιχειρήσεις μεταποιητικές, εμπορικές, παροχής υπηρεσιών και ένας τεράστιος κύκλος ανθρώπων της πραγματικής οικονομίας, θα χάσει τους μοναδικούς οικονομικούς πόρους που είχε για να επιβιώσει και να αναπτυχθεί.

Το ΟΧΙ σημαίνει ότι η Χώρα βγαίνει από το Ευρώ, όπως ήδη θεσμικοί ευρωπαϊκοί φορείς έχουν ξεκάθαρα δηλώσει. Θα αποκτήσει ξανά τη «δραχμή», η οποία όμως δεν θα έχει καμιά σχέση με την παλιά δραχμή. Η νέα δραχμή δεν θα έχει συναλλακτική αξία  ούτε καν μέσα στη Χώρα, γιατί πολύ απλά δεν θα υπάρχει το υποχρεωτικό  αποθεματικό των 20δις σε δολάρια στην Τράπεζα της Ελλάδος!  Η Χώρα δεν έχει αυτή τη στιγμή αυτή τη δυνατότητα , για να δώσει πραγματική οικονομική αξία στη νέα δραχμή. Συνταξιούχοι και μισθωτοί θα έχουν στα χέρια τους δραχμές «χαρτιά», αλλά όλοι θα ζητούν ευρώ και για την ποιο μικρή συναλλαγή, καθώς τα τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης στη Χώρα μας είναι κυρίως εισαγόμενα. Η μαύρη αγορά θα ανθήσει και θα γνωρίσουμε μέρες κατοχής.

Το ΟΧΙ σημαίνει ότι κάθε τι Ελληνικό θα μπορεί να κατάσχεται «εις χείρας τρίτων» γιατί πολύ απλά, μέσω του δανείου του ΔΝΤ, ως Χώρα χρωστάμε σε ΛΑΟΥΣ. Κάθε Χώρα στην οποία χρωστάμε, θα θέλει να πάρει πίσω τα χρήματά της. Μπορεί κανείς να φανταστεί ότι οτιδήποτε  Ελληνικό, βγαίνει από τα σύνορα της Χώρας μπορεί να κατάσχεται; Μπορεί κανείς να φαντασθεί ένα εμπόρευμα που εξάγεται να κατάσχεται? Μπορεί κανείς να φανταστεί ότι ακόμη και ένα Ελληνικό πολεμικό πλοίο σε χωρικά ύδατα άλλης Χώρας θα μπορεί να κατασχεθεί έναντι του χρέους μας?

Το ΟΧΙ σημαίνει ότι η Χώρα απομονώνεται από τους ιστορικούς της συμμάχους, κουβαλώντας το βαρύ «ανάθεμα», ότι έβαλε βόμβα στα θεμέλια της Ενωμένης Ευρώπης. Απομονωμένη και κυρίως Πτωχευμένη κινδυνεύει να βιώσει οδυνηρές Εθνικές Απώλειες, όπως η όχι τόσο μακρινή ιστορία μας διδάσκει

Γι αυτό ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΩ ΝΑΙ:

  • ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ. ΓΙΑΤΙ ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΣΟΤΙΜΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ,  ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  • ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ
  • ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
  • ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΒΗΣΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Περιφερειακή Σύμβουλος

Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»