Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ της εταιρίας “Αγρός της Πίνδου”

Η εταιρία “Αγρός της Πίνδου” του Χρήστου Τσιαρσιώτη συμμετείχε στο 6ο Agro Quality Festival που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 8-10/5/2015.

Η εταιρία και όλη η ομάδα παραγωγών της, Νικόλαος Τσιμόπουλος, Ηρακλής Τουρλακίδης, Χαράλαμπος Φιλιόπουλος, Ευθύμιος Σαράντης, Ελισσάβετ Τζημουρώτα, Στέργιος Μαρκόπουλος και Χρήστος Τσιάρας, εκφράζει τις ευχαριστίες της…

στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και προσωπικά στον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Γρεβενών Ευάγγελο Σημανδράκο και στον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνο Καναβό για την ευκαρία συμμετοχής μας στην έκθεση.

Δεν θα παραλείψουμε επίσης, να ευχαριστήσουμε  τους Περιφερειακούς Συμβούλους Γρηγόρη Γιαννόπουλο, Θεόδωρο Θεοδώρου και Αντώνη Δασκαλόπουλο καθώς και το γεωπόνο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γρεβενών Αθανάσιο Φωλίνα, για την παρουσίαση, τον συντονισμό και την διευκόλυνση της όλης προσπάθειας στην προβολή των αγροτικών μας προϊόντων, ευελπιστώντας στην προώθηση των προϊόντων μας αλλά και των προϊόντων του τόπου μας.

Για την Εταιρία και την Ομάδα παραγωγών

Χρήστος Σ. Τσιαρσιώτης

 

Δείτε ακόμα