Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ραχήλ Μακρή: «Θα προστατεύσουμε με κάθε θεσμικό και νόμιμο τρόπο τις Λαϊκές Αγορές»

Ο νόμος 4264/2014, που εισηγήθηκε ο κ. Χατζηδάκης και ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί ένα ανεφάρμοστο νομοθέτημα. Εκτός των προβλημάτων και των αντιφάσεων που περιέχει αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αναίτιας δίωξης  προς μια επαγγελματική κατηγορία που παρέχει ποιοτικά και προσιτά προϊόντα στην δοκιμαζόμενη από την ύφεση ελληνική οικογένεια.

 

Την αποτυχία των όρων και προϋποθέσεων αδειοδότητης που ο ανωτέρω νόμος επιβάλει είχε αναγνωρίσει ακόμα και η πολιτική ηγεσία της προηγούμενης κυβέρνησης που διαδέχθηκε τον κ. Χατζηδάκη, με νομοθετική ρύθμιση παράτασης στην εφαρμογή των ανεδαφικών ρυθμίσεων.

 Για να μην τιμωρηθούν οι πωλητές Λαϊκών Αγορών του Νομού Κοζάνης από τον εμμονικό ρεβανσισμό της Συγκυβέρνησης Βενιζέλου Σαμαρά, η Βουλευτής Ραχήλ Μακρή ανέλαβε πρωτοβουλία θεσμικής ενημέρωσης των Δημάρχων που φέρουν την αρμοδιότητα ελέγχου των δικαιολογητικών, προκειμένου να επιλύσουν βραχυπρόθεσμα το ζήτημα.

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης παρέθεσε στους δημάρχους τη θεσμική και πολιτική λύση, η οποία απορρέει από την σχετική απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής, και επιτρέπει την συνέχιση λειτουργία των Λαϊκών Αγορών ως έχουν.

Για την τελική και ολοκληρωτική επίλυση του προβλήματος η Βουλευτής Νομού Κοζάνης θα συνεργαστεί με τον αρμόδιο υπουργό, πάνω σε κείμενο νομοθετικής πρωτοβουλίας, το οποίο θα αποκαθιστά την ορθή και εύρυθμη λειτουργία του θεσμού και θα εξασφαλίζει το μεροκάματο των ανθρώπων του μόχθου.