Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη (VIDEO)

– Εύσημα Τσίπρα σε Χαϊκάλη 

– Στήριξε την καταγγελία του βουλευτή τον ΑΝΕΛ

 

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την άποψη πως ο Παύλος Χαϊκάλης έπραξε σωστά καταγγέλλοντας την “βρωμερή υπόθεση“, ζητώντας παράλληλα από τη δικαιοσύνη να κάνει γρήγορα το έργο της ώστε “να βγούμε από τον βούρκο και τη δυσοσμία”.

“Από χθες παρακολουθούμε με το στόμα ανοιχτό και πιάνοντας…

τη μύτη, από τη δυσοσμία, τις τελευταίες εξελίξεις. Με την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη και τις καταγγελίες για εκβιασμούς, δωροδοκία και άλλα χειρότερα. Ό,τι και να κρύβει αυτή η βρωμερή υπόθεση, πρέπει να επισημάνουμε πως έπραξε το καθήκον του”, ήταν τα ακριβή λόγια του Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνέχεια ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην προεδρική εκλογή, τονίζοντας ότι η κίνηση του Παύλου Χαϊκάλη αποτελεί απόδειξη ότι οι βουλευτές αποφασίζουν “με βάση τη συνείδησή τους”.

“Όσοι νόμιζαν ότι η αξιοπρέπεια έχει κοστολογηθεί και αγοράζεται, έκαναν τεράστιο λάθος. Οι βουλευτές όσες μεθοδεύσεις και πιέσεις κι αν τους ασκήσουν κάποιοι, θα πράξουν σύμφωνα με τη συνείδησή τους. Όποια κι αν είναι η επιλογή τους. Και φυσικά δεν θα υιοθετήσουμε γενικεύσεις, δε το κάναμε ποτέ, οι οποίες αδικούν βουλευτές”, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

 

Να σημειώσουμε πως κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για δημόσια ΔΕΗ, ενώ ανέφερε πως θα υλοποιήσουμε την πρόταση της Περιφέρειας για μειωμένα τιμολόγια της ΔΕΗ στη Δυτ. Μακεδονία. –

 

Πηγη: kozan.gr

Η υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης

 

{youtube}eWjElYZxUik|640|400{/youtube}

 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

 

{youtube}FesAPJiGLzg|640|400{/youtube}