Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η διοικήτρια του νοσοκομείου Βεροίας, μιλά για το ατύχημα στην Εγνατία Οδό. (video)

Η διοικήτρια του νοσοκομείου Βεροίας, Αναστασία Μπούρτσου, μιλά στην τηλεόραση του West για τα θύματα και τους τραυματίες του τραγικού συμβάντος στην Εγνατία Οδό.

Δείτε το βίντεο…

 

Πηγη:kozan.gr 

{youtube}qggUrxmAcqI|600|380{/youtube}

 

Από την αστυνομία συνελήφθη ο 39χρονος οδηγός του φορτηγού, καθώς και ο 42χρονος υπεύθυνος της αναδόχου εταιρίας εκτέλεσης των εργασιών.

Κατά την προανάκριση, ο οδηγός υποστήριξε πως είδε την ηλεκτρονική πινακίδα που προειδοποιούσε τους οδηγούς για έργα στην περιοχή, είδε και τους δύο σημαιοφόρους, όμως τα φρένα του είχαν «μπλοκάρει».

Στην αστυνομία υποστήριξε πως δεν μπορούσε να ελαττώσει ταχύτητα και σε συνδυασμό με το κατηφορικό τού οδοστρώματος, προσέκρουσε στα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα.

Τόσο ο 39χρονος οδηγός, όσο και ο 42χρονος υπεύθυνος της εταιρίας κρατούνται στην αστυνομία και αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Βέροιας.

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα άνοιξε το ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Βέροια της Εγνατίας Οδού, ενώ το άλλο ρεύμα -εκεί όπου σημειώθηκε το πολύνεκρο τροχαίο- εξακολουθεί να είναι κλειστό και η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς.