Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Άρπαξαν την αλυσίδα και αναζητούνται.

Χθες (31-10-2013) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών γυναικών, υπηκόων Ρουμανίας (19 και 23 χρονών), για κλοπή στο Δρέπανο Κοζάνης.  

 

Συγκεκριμένα κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων προέκυψε ότι, οι δύο αλλοδαπές χθες (31-10-2013) το πρωί στο Δρέπανο Κοζάνης με τη μέθοδο…

της απασχόλησης, αφαίρεσαν από 67χρονη ημεδαπή κόσμημα αξίας 1.000 ευρώ περίπου.

 

Οι δύο γυναίκες αναζητούνται, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης.

 

 

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή στην Κοζάνη

 

Επίσης χθες (31-10-2013) το πρωί στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνέλαβαν 45χρονη ημεδαπή για κλοπή.

 

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί η 45χρονη προφασιζόμενη ότι ήθελε να βοηθήσει  79χρονη ημεδαπή κουβαλώντάς της σακούλες με ψώνια, της αφαίρεσε την τσάντα δίχως να γίνει άμεσα αντιληπτή.

 

Αναζητηθείσα η 45χρονη εντοπίστηκε, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Μερικές χρήσιμες συμβουλές:

  • Μη πείθεστε εύκολα με άγνωστα άτομα που σας πλησιάζουν είτε με το πρόσχημα ευκαιριακών αγορών, είτε ως γνωστοί συγγενών σας, προφασιζόμενοι την εξόφληση χρέους, ασφαλιστήριων συμβολαίων, ηλεκτρικών συσκευών, ανταλλακτικών αυτοκινήτων κ.λ.π., για λογαριασμό των συγγενικών σας προσώπων.
  • Εφόσον άγνωστο άτομο εισέλθει στην οικία σας με οποιαδήποτε πρόφαση (π.χ. διεξαγωγή έρευνας, πώληση κάποιου προϊόντος, ανάγκη να πραγματοποιήσουν μια κλήση κ.λπ.), να μην επιτρέπετε να μεταβαίνει σε άλλους χώρους του σπιτιού σας, πέραν αυτών που χρειάζεται και ποτέ να μην χάνετε την οπτική επαφή μαζί του.
  • Στην περίπτωση αυτή, να προσέχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αφαίρεσής τους με τη μέθοδο της απασχόλησης.
  • Έχετε πρόχειρα τα τηλέφωνα με τα οποία θα πρέπει να επικοινωνήσετε σε περίπτωση ανάγκης (Αστυνομία, Πυροσβεστική, στενοί συγγενείς κ.α.).