Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συμμετοχή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας στο MoneyShow 2013

Ποιες οι ειδικές παράμετροι που θα πρέπει να ακολουθηθούν ώστε να καταστούν οι επιχειρήσεις βιώσιμες και παραγωγικές;Πώς θα κινηθεί η Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησης; Ποια είναι τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία για τις επιχειρήσεις; Ποιος ο ρόλος της…

Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας;

Καθώς η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει κατά πολύ τη δανειοδοτική και δανειοληπτική πολιτική των τραπεζών και των εταιρειών αντίστοιχα, είναι πολύ σημαντικό να παρακάμπτονται γραφειοκρατικές δυσλειτουργίες και να αντιμετωπίζονται εμπόδια που δυσχεραίνουν τις επιμέρους πρακτικές και βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων.Κινούμενη προς την κατεύθυνση αυτή, η Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στο MoneyShow 2013 μια μία δίωρη παρουσίαση η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 20.00, στο Ξενοδοχείο Αλιάκμων στην αίθουσα 2 (ημιόροφος).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο κ. Αποστολίδης Ιωάννης, Πρόεδρος Συνεταιριστικής Τράπεζας με θέμα «Η επιχειρηματικότητα στην Δυτική Μακεδονία και η συνεισφορά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας», ο κ. Νέστωρας Παναγιώτης, Γενικός Διευθυντής Συνεταιριστικής Τράπεζας, σχετικά με την Ανακεφαλαιοποίηση των Συνεταιριστικών Τραπεζών. Η εκδήλωση θα κλείσει με την παρουσίαση χρηματοδοτικών εργαλείων μέσω ΕΤΕΑΝ – ΤΕΠΙΧ από τον κ. Καλιακούδα Γεώργιο, Στέλεχος Συνεταιριστικής Τράπεζας.

Την εκδήλωση αναμένεται να τιμήσουν με την παρουσία τους επιχειρηματίες, μέλη και στελέχη συνεταιριστικών επιχειρήσεων και τραπεζών που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Δείτε ακόμα