Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Νέο Πιστοποιημένο Σεμινάριο COFFEE DIPLOMA από το ΙΕΚ VOLTEROS σε αποκλειστική συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες καφέ στον κόσμο & Πιστοποιημένους SCAE Εκπαιδευτές

To εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διοργανώνει το ΙΕΚ VOLTEROS στον χώρο του καφέ, έρχεται σε αποκλειστική συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες καφέ στον κόσμο.

 
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμαδιεξάγεται στο School bar-show room της JACOBS και Hausbrandt στην πόλη της Καστοριάςμε πιστοποιημένους εκπαιδευτές sca-coffee-diploma, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας και ασφάλειας των καταρτιζόμενων, στον πιο υπερσύγχρονο χώρο της Βόρειας Ελλάδας!​​​​
 
 
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ VOLTEROSθα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις σε σχέση με τις ποικιλίες καφέ, τη διαδικασία συλλογής και επεξεργασίας και τα διαφορετικά στάδια για την επιτυχημένη παρασκευή καφέ.
 
 
Το σεμινάριο δεν περιορίζεται στο θεωρητικό μέρος και οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία της πρακτικής εξάσκησης, φτιάχνοντας οι ίδιοι καφέ, χρησιμοποιώντας τονυψηλής ποιότηταςεξοπλισμό και τα προϊόντα της P.C.S.
 
 
Η εκπαίδευση γίνεται στο νέο, πλήρως εξοπλισμένο, showroom καφέ και ποτού τηςεταιρείας P.C.S.στην Καστοριά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε εκκολαπτόμενους μελλοντικούς επαγγελματίες του χώρου να αποκομίσουν τόσο θεωρητικές γνώσεις όσο και πρακτική τεχνογνωσία.
 

Η ομάδα τηςP.C.S. με έδρα την Καστοριά,  αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο του καφέ και της εστίασης, καθώς εκτός από την εμπορεία καφέ, ποτών και αναλωσίμων, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, υποστήριξη και σημαντική συμβουλευτική σε νέες τάσεις και προϊόντα της αγοράς, γεγονός που ενισχύει σημαντικά το προφίλ και την ανάπτυξη επιχειρήσεων εστίασης.

Η εταιρείαP.C.S.δραστηριοποιείται ήδη σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και στα πλαίσια της διαρκούς ανάπτυξης και επέκτασής της και υπό την καθοδήγηση τoυκ. Αλέξη Πατρωνίδηπου έχει αναλάβει την επιχειρησιακή και εμπορική διεύθυνση, προχωρεί διαρκώς σε νέες συνεργασίες.
ΤοΙΕΚ VOLTEROSευχαριστεί θερμά την εταιρίαP.C.S.καθώς και όλους τους συμμετέχοντες με την υπόσχεση ότι θα είναι δίπλα τους σε κάθε επαγγελματικό τους βήμα εγχείρημα, παρέχοντας γνώσεις, τεχνογνωσία και συνδράμοντας στην ανάπτυξη ποιότητας των υπηρεσιών εστίασης στην αγορά.
 

Το ΙΕΚ VOLTEROS αναλαμβάνει την μεταφορά των σπουδαστών από και προς την πόλη της Καστοριάς χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

 
1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
 
 
 
2) Καλέστε στο 6982 097 664 – 24610 28197, Δευτέρα ως Κυριακή 09:00-21:00.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κάρμαλης Ευθύμης
 

web: www.iekvolteros.gr – e-mail:info@iekvolteros.gr