Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Σύσκεψη με θέμα την υγεία των αγροτικών ζώων της Περιφέρειάς Δυτικής Μακεδονίας

Παρουσία Περιφερειάρχη πραγματοποιήθηκε Σύσκεψη μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και των Διευθυντών των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας με θέμα την υγεία των αγροτικών ζώων της Περιφέρειάς μας.

Συνάντηση Εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στη ΖΕΠ Κοζάνης με κύριο θέμα συζήτησης την απόλυτη αντιμετώπιση της βρουκέλλας (μελιταίος πυρετός) και την εξυγίανση όλων των υπόλοιπών ζωονόσων σε μέγιστο βαθμό.
Η διασφάλιση της υγείας των ζώων εγγυοδοτεί την ασφάλεια των ζωοκομικών προϊόντων, του γάλακτος, των τυριών και του κρέατος της Περιφέρειάς μας και διευκολύνει την είσοδό αυτών στις διεθνείς αγορές. «Αυτός είναι ο στόχος μας και προτεραιόποιειται» δήλωσε με έμφαση ο κ. Χατζηζήσης.
Οι κτηνιατρικές υπηρεσίες ήδη πρωτοστατούν σ αυτή την προσπάθεια και πραγματικά είναι άξιες συγχαρητηρίων.
Στη Σύσκεψη συμμετείχαν: Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Κασαπίδης Γεώργιος, ο Γενικός Διευθυντής της Αγροτικής Οικονομίας Δούρδας Αναστάσιος, ο Διευθυντής της κτηνιατρικής υπηρεσίας (έδρας) Καντζόγλου Θεόφιλος, η Υποδιευθύντρια κτηνιατρικής υπηρεσίας Γρεβενών Παπανίκου Αλεξάνδρα, ο Υποδιευθυντής της κτηνιατρικής υπηρεσίας Καστοριάς Αναστασάκης Χρήστος, ο Υποδιευθυντής της κτηνιατρικής υπηρεσίας Φλώρινας Χατζηστεφάνου Κων/νος και οι κτηνίατροι της Διεύθυνσης της έδρας Βαμβακάς Γεώργιος και Τσίκας Ιωσήφ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης
Δρ. Λάμπρος Χατζηζήσης