Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Πρεμιέρα με εκπλήξεις στο 1ο Συνέδριο ηλεκτροκίνησης και ενέργειας από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Με μια μουσική έκπληξη…με το Fantaisie του Chopin σε πιάνο από νεαρά ταλαντούχα παιδιά , άνοιξε η αυλαία του 1ου Συνεδρίου για την Ηλεκτροκίνηση και την Ενέργεια στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας!

Μια αισιόδοξη νότα…μια εντυπωσιακή έναρξη, προϊόν έμπνευσης της ηγετικής ομάδας της mediacast adv, που για μια ακόμη φορά κατά γενική ομολογία παίρνει άριστα στο στήσιμο και την οργάνωση κορυφαίων γεγονότων, αποδεικνύοντας για ποιο λόγο τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί και χαίρει ανά το πανελλήνιο, της απόλυτης εμπιστοσύνης και αναγνώρισης, για τη διοργάνωση συνεδρίων και πάσης φύσεως εκδηλώσεων με υψηλές απαιτήσεις.

Το πρώτο καλοσώρισμα του Συνεδρίου έκανε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Θεοδουλίδης και την κήρυξη των εργασιών αυτού ο Υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος, αρμόδιος για θέματα Μεταφορών.

Κορυφαίοι επιστήμονες, εκπρόσωποι σημαντικών φορέων και θεσμών θα είναι ανάμεσα στους ομιλητές του Συνεδρίου, για το οποίο έχει εκδηλωθεί ήδη μεγάλο ενδιαφέρον και θα ολοκληρωθεί αύριο λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις εργασίες του Συνεδρίου για την Ηλεκτροκίνηση και την Ενέργεια, από τη σελίδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο Facebook και από τη διεύθυνση: https://www.greenmobility-uowm.gr/