Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η Αλεξάνδρα Σδούκου, Γ.Γ. Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του ΥΠΕΝ, στο 1ο Συνέδριο για την Ηλεκτροκίνηση και την Ενέργεια

Η Αλεξάνδρα Σδούκου, Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του ΥΠΕΝ, θα είναι μια εκ των βασικών ομιλητών, στο 1ο Συνέδριο για την Ηλεκτροκίνηση και την Ενέργεια, που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μα-κεδονίας, η έναρξη του οποίου θα λάβει χώρα το πρωί της Πέμπτης 9 Ιουνίου 2022, στο Μεγάλο Αμφιθέατρο, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδο-νίας, στα Κοίλα Κοζάνης. Η παρουσία της κ. Σδούκου θεωρείται πολύ σημαντική, μιας και ως συντο-νίστρια του έργου για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης, αποτελεί το σημείο ανα-φοράς ανάμεσα στους εμπλεκόμενους συναρμόδιους φορείς και βρίσκεται πίσω από τη μεγάλη και πετυχημένη προσπάθεια που έχει ως στόχο για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας μας, η ηλεκτροκίνηση να οριοθετηθεί σε ένα ολοκληρωμένο θε-σμικό πλαίσιο, ενισχύοντας τα κίνητρα που θα προσφερθούν σε όσους επιλέξουν στις μέρες μας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Ποια βήματα έχουν γίνει μέχρι τώρα; Ποιο το φιλόδοξο πρόγραμμα του Υ-πουργείου Ενέργειας για την περαιτέρω ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα; Για αυτά και πολλά άλλα, εν μέσω των μεγάλων αλλαγών που επιφέρει ο ηλε-κτρισμός στην παγκόσμια αυτοκίνηση, αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον η ομιλία της κ. Σδούκου, μιας και η Ελλάδα μπαίνει πλέον για τα καλά στο «τραίνο» της ηλε-κτροκίνησης. Το Συνέδριο θα μεταδοθεί και διαδικτυακά από: https:// www.greenmobility-uowm.gr & τη σελίδα του πανεπιστημίου στο Facebook. Επιπλέον, παράλληλα με τις δράσεις του Συνεδρίου, θα υπάρχει εκθεσιακός χώρος με την παρουσίαση ηλεκτροκίνητων οχημάτων, ποδηλάτων και σκούτερ. Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφο-ρών και της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ). Συνδιοργανώνεται από την Περιφέ-ρεια Δυτικής Μακεδονίας. Υποστηρίζεται από την ΔΕΔΔΗΕ το Πράσινο Ταμείο, το ΕΒΕ Κοζανης, την εταιρεία nrg, την Protergia Charge, την chargespot της watt & volt , την εταιρεία ενέργειας kiefer, την MC CHARGES, την KATAKIS AUTOGROUP και την ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε. Χορηγός επικοινωνίας ΕΡΤ 3 και ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Σημειώνεται πως η είσοδος στο Συνέδριο, όλες τις ημέρες λειτουργίας του θα είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ παράλληλα θα διατίθεται και ελεύθερο πάρκινγκ για τους επισκέπτες. Παρακαλούμε για την δημοσίευσή του.