Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Με ταχείς ρυθμούς υλοποιούνται οι βασικές υποδομές και τα έργα οδοποιίας για την στήριξη της Επιχειρηματικότητας και του Πρωτογενή τομέα.

    Την Τοπική Κοινότητα Ανθοτόπου του Δήμου Κοζάνης επισκέφτηκε την Τετάρτη 27 Απριλίου 2002 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την πρόοδο των έργων αγροτικής οδοποιίας για την στήριξη της επιχειρηματικότητας.
   Πρόκειται για την β φάση, εξέλιξης των έργων, βελτίωση της οδικής πρόσβασης σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις για την στήριξη της Επιχειρηματικότητας και του Πρωτογενή τομέα από την Περιφέρεια.
  Περιλαμβάνονται εργασίες οδοστρωσίας, ασφαλτόστρωσης, κατασκευής τεχνικών έργων, καθώς και εργασίες καθαρισμού τάφρων και οχετών.
Ο προϋπολογισμός των έργων ανέρχεται στα 2.400.000 ευρώ. Θα βελτιωθούν οδοί μήκους 39,7 χιλιομέτρων   και θα εξυπηρετηθεί η προσβασιμότητα σε 124 επιχειρήσεις. 
   Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης  κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Τοπική Κοινότητα Ανθοτόπου σημείωσε « Σκοπός των έργων αγροτικής οδοποιίας είναι η βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και έχει ως στόχο τη μείωση του κόστους μεταφοράς των προϊόντων, την ευκολότερη και ταχύτερη πρόσβαση των γεωργικών μηχανημάτων, καθώς και την ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των ευπαθών προϊόντων. Η Περιφερειακή Αρχή δημιουργεί τις βασικές υποδομές για την στήριξη της Επιχειρηματικότητας, την ανάπτυξη του κτηνοτροφικού κλάδου και την βελτίωση της οικονομικότητάς του».