Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Εγνατία Οδός: Απίστευτο ατύχημα με καραμπόλα οχημάτων, στην κατεύθυνση από Βέροια προς Κοζάνη

Στην κατεύθυνση από Βέροια προς Κοζάνη -και συγκεκριμένα στο τμήμα από Βέροια προς Πολύμυλο- σημειώθηκε η απίστευτη καραμπόλα στην Εγνατία Οδό…

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, όλα έγιναν περίπου στις 11:30 το πρωί της Κυριακής, 06.03.2022, όταν αρχικά σημειώθηκε ένα ατύχημα στην Εγνατία Οδό με εμπλοκή τριών ως τεσσάρων οχημάτων.

Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στο σημείο και ακριβώς για τον λόγο αυτό, η κατάσταση εκτραχύνθηκε και τελικά το ατύχημα μετατράπηκε σε καραμπόλα περίπου 50 οχημάτων!

Η ΕΡΤ έκανε λόγο για τέσσερις με πέντε τραυματίες, ενώ τοπικά Μέσα ενημέρωσης ανεβάζουν τον αριθμό των τραυματιών σε επτά, χωρίς να φαίνεται προς το παρόν να κινδυνεύει η ζωή οποιουδήποτε.

«Έχει πάρα πολλή ομίχλη στην περιοχή. Δεν έχει καθόλου καλή ορατότητα. Ήταν πολλά τα χτυπημένα αυτοκίνητα. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Ευτυχώς μάθαμε ότι δεν υπάρχει κάποιος σοβαρά τραυματίας» λέει στο newsit.gr οδηγός που ήταν στο σημείο

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, επτά άτομα μεταφέρθηκαν στο Μαμάτσειο με θλαστικά τραύματα, αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά.

Ήδη προς την περιοχή κατευθύνονται δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε άντρες από την Πυροσβεστική υπηρεσία της Κοζάνης για τον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας εκτρέπει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων που κινούνται προς Δυτική Μακεδονία, Γιάννενα και Ηγουμενίτσα, από τη Βέροια προς Έδεσσα, Πτολεμαΐδα και κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού προς Κοζάνη.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης
Με πληροφορίες από: ΕΡΤ.

 

πηγη: newsit.gr/