Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Πτολεμαίδα: Απίστευτο κι όμως αληθινό – Από λάθος τρίτων, έθαψαν άλλον νεκρό αντί του πατέρα του – Τι λένε ο γιος του νεκρού αλλα και ο Διοικητής του Μποδοσάκειου (Ηχητικό)

Τα όσα βίωσε με το θάνατο των δυο γονιών του, σε διάστημα έξι ημερών, περιγράφει με ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Δημήτρης Κυνηγόπουλος, κάτοικος της Κοινότητας Ανατολικού Εορδαίας. Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι η αναφορά του πως στην αρχή, από λάθος τρίτων, έθαψαν άλλον νεκρό αντί του πατέρα και συγκεκριμένα μια γυναίκα. Πώς και γιατί συνέβη αυτό περιγράφει παρακάτω αλλά και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο kozan.gr

Η ανάρτησή του στο facebook: “Σε διάστημα έξι ημερών έχασα και τους δύο γονείς μου. 18 /2 τον πατέρα μου και 12/2 τη μητέρα μου. Η ανάρτηση δεν έχει σκοπό likes , μνμ συμπόνιας και σχόλια κάτω από αυτή. Δυο είναι οι λόγοι που γίνεται όλο αυτό. Πρώτος λόγος είναι το θέμα της ενημέρωσης των ιατρών για την πορεία των ασθενών προς τους συγγενείς , που στην περίπτωση μας όχι απλά ήταν σχεδόν ανύπαρκτη αλλά και εντελώς λανθασμένη. Δλδ από το σε μια δυο μέρες παίρνει ο πατέρα σας εξιτήριο τελικά κατέληξε. Εντάξει σέβομαι απόλυτα το ιατρονοσηλευτικο προσωπικό και τον αγώνα που δίνει κάθε μέρα στη δύσκολη εποχή του κοβιντ. Παρακάλεσα το γιατρό που μου ανακοίνωσε το θάνατο του πατέρα μου , ένα καταπληκτικό άνθρωπο της Παθολογικής κλινικής , να προσπαθήσουν να λύσουν το θέμα της επικοινωνίας. Το δεύτερο και θλιβερό , που προκαλεί θυμό οργή και δε ξέρω τι άλλο, ήταν ότι εχθές στην κηδεία του πατέρα μου μας έδωσαν τη σορό μια γυναίκας την οποία έψαχναν σήμερα να κηδεψουν αλλά ήδη ήταν θαμμένη. Τέλος πάντων σήμερα έφεραν τον πατέρα μου στην τελευταία του κατοικία και πήραν τη γυναίκα να την οδηγήσουν στους ανθρώπους της. Δεν επιθυμώ από πλευράς μου τη δίωξη κανενός. Άλλωστε ο πόνος της απώλειας των γονιών .ου είναι υπεράνω όλων. Επειδή κι άλλοι άνθρωποι θα βρεθούν σε αυτή τη θέση , να χάσουν από κοβιντ κάποιο δικό τους βρείτε τρόπους να παρακάμψετε τα πρωτόκολλα, τις μπούρδες δλδ , και να είστε ήσυχοι ότι τουλάχιστον κλαίτε το δικό σας άνθρωπο. Σας ευχαριστώ!”

Aκούστε τι είπε στο kozan.gr o κ. Κυνηγόπουλος

πηγη: kozan.gr 

Τι λέει στο kozan.gr ο Διοικητής του Μποδοσάκειου Σ. Παπασωτηρίου για το μακάβριο λάθος και το μπέρδεμα των δύο σορών σε σχέση με το περιστατικό με τον πατέρα του κ. Κυνηγόπουλου και με τη σορό μιας άλλης γυναίκας (δείτε εδώ περισσότερα γι’ αυτό).