Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Ευφροσύνης Ντιό με εκπροσώπους επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν σε εκθέσεις τροφίμων

Με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν σε εκθέσεις τροφίμων το Α’ εξάμηνο του 2022, συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών, Ευφροσύνη Ντιό. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 και συμμετείχαν οι πρόεδροι και στελέχη των επιμελητηρίων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας καθώς και η γενική Διευθύντρια της ΑΝΚΟ κ. Έλενα Νάμινι και η κ. Λιάνα Παπατέρπου υπεύθυνη του Τμήματος Επιχειρηματικότητα – Καινοτομίας της ΑΝΚΟ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων και θα συμμετέχουν σε εκθέσεις τις οποίες η Περιφέρεια έχει εντάξει στο πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων για το έτος 2022. Συζητήθηκαν τεχνικά και πρακτικά ζητήματα και αναλύθηκαν παράμετροι της συμμετοχής των επιχειρήσεων ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η κυρία Ντιό τόνισε ότι είναι σημαντική η προετοιμασία των επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε εκθεσιακές δραστηριότητες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η καταγραφή και η αποτίμηση της αποτελεσματικότητας της συμμετοχής αποτελεί προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής. Ως εκ τούτου η κυρία Ντιό εισηγήθηκε και εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η Δημιουργία Μηχανισμού Παρακολούθησης Εξωστρέφειας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.