Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε.: «Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό Οικονομικών»

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ  
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ – ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ –  ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ   

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας κοινοποιούμε την επιστολή που εστάλη στο υπουργείο Οικονομικών, εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία μας για την τραγική και οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος μας. Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους φορείς, Επιμελητήρια – Ομοσπονδίες – Σωματεία – Ενώσεις να μας στηρίξουν και να αντιδράσουν για την ως άνω κατάσταση.

«…….
Κοζάνη, 30 Δεκεμβρίου 2021
Αριθμ. Πρωτ.: 937

Προς τον
Υπουργό Οικονομικών Κο Σταϊκούρα
Αξιότιμε Κε Υπουργέ,
Μας μεταφέρω την αγανάκτησή χιλιάδων μελών και συναδέλφων μας Εστίασης και Διασκέδασης οι οποίοι βιώνουν το τελευταίο διάστημα την οικονομική καταστροφή στην επιχείρησή μας, σηκώνοντας όλο το βάρος των απρόβλεπτων οικονομικών καταστάσεων που δημιουργεί η ΠΑΝΔΗΜΙΑ.
Κε υπουργέ είναι άδικο και μη σύννομο, για τον κλάδο μας, να σηκώνει όλο το βάρος μας Πανδημίας και μας ως καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός να μην έχετε σχεδιάσει και νομοθετήσει αντισταθμιστικά μέτρα άμεσης στήριξής μας, μας πολύ εύστοχα προβήκατε και στο παρελθόν.
Γνωρίζεται πολύ καλά ότι το τελευταίο διάστημα οι τζίροι μας αγγίζουν πτώση του 70% και συνεχίζει ΔΥΣΤΥΧΩΣ η κυβέρνηση, να μας επιβάλλει στον μοναδικό κλάδο σκληρά μέτρα, που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν σε λουκέτα και σε χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων. Η συνεχιζόμενη καθυστέρηση αντισταθμιστικών μέτρων θα αποβεί μοιραία και καταστροφική για τον κλάδο μας και μας 330.000 εργαζόμενους.
ΖΗΤΑΜΕ
• 40% επιδότηση του ενοικίου
• Επιδοτούμενη Αναστολή εργασίας, για να προστατευθούν οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις μας
• Ενίσχυση εκ νέου με μη επιστρεπτέες προκαταβολές
• Μείωση του Φ.Π.Α. στο 6%
………»

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Τσαπατσάρης Γρηγόριος