Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

«ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ» ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Χιλιάδες Συνάδελφοι επαγγελματίες παντός είδους επιχειρήσεων, πού έλαβαν επιστρεπτέα προκαταβολή, βρίσκονται σε αναμονή και σε πλήρη σύγχυση. Έγκυρες πληροφορίες περί επιστροφής των επιστρεπτέων προκαταβολών, απογοήτευσε δεκάδες χιλιάδες επιχειρηματίες, ειδικά στην ΕΣΤΙΑΣΗ με την πτώση των Τζίρων κατά 70%, λόγω των νέων μέτρων για τους ανεμβολίαστους.

Ο κλάδος της εστίασης απευθύνει έκκληση στα ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ – ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ – ΕΝΩΣΕΙΣ – ΣΩΜΑΤΕΙΑ – ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ να μας στηρίζουν παρεμβαίνοντας στα συναρμόδια Υπουργεία Οικονομίας και Ανάπτυξης, για το οικονομικό όλεθρο που βιώνουμε από την απότομη αύξηση των κρουσμάτων από μήνα Οκτώβριο.

Η Συνεχιζόμενη Αύξηση των κρουσμάτων έχει επιφέρει οικονομικά καταστροφικά αποτελέσματα συνοδευόμενα από εκατοντάδες κλεισίματα στον κλάδο της εστίασης και χιλιάδες απολύσεις.

Δυστυχώς το ΑΥΡΙΟ αναμένεται δυσοίωνο με την αναμονή κορύφωσης εκ νέου των κρουσμάτων τον Ιανουάριο μήνα.

Το Π.Α.Ν.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε ήδη προχώρησε σε εντονότατες διαμαρτυρίες στα συναρμόδια Υπουργεία και στο γραφείο του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ για την ΑΜΕΣΗ στήριξη μας με τα παρακάτω Αιτήματα μας:
• οι επιστρεπτέες προκαταβολές να γίνουν μη επιστρεπτέες
• επιδότηση του ενοικίου 40 %
• επιδότηση στο ρεύμα των καταστημάτων το οποίο ήδη δημιούργησε πανικό έπειτα από διπλασιασμό του
• έκτατη ενίσχυση υπό μορφή κεφαλαίου κίνησης

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Τσαπατσάρης Γρηγόριος