Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: για την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στη Δυτική Μακεδονία

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει την απάντηση των εργαζομένων και της νεολαίας (Σωματεία εργαζομένων υγειονομικών συλλογικότητες πολιτικές οργανώσεις και φοιτητές) του λαου της Δ. Μακεδονίας στην προκλητική επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη.
Μαύρη Παρασκευή (Black Friday ) επιφύλασσέ η επίσκεψη. Συνοδευόμενος ο Πρωθυπουργός από μια πρωτοφανή αστυνομική παρουσία που σε ένα κρεσέντο καταστολής και χημικών … αποδείξαν την χρήση των κονδυλίων, που δεν περισσεύουν για την δημόσια υγεία και παιδεία του λαού. Φυσικά δεν λείπανε από το πάζλ και οι σφωγγοκολάρειοι της εξουσίας.
Καλούμε το λαό και την νεολαία της περιοχής να εντείνουν τον αγώνα τους ώστε μια ώρα αρχύτερα να ξεκουμπιστεί αυτή η αντιλαϊκή κυβέρνηση με την πολιτική της που αποτελεί τομή και συνέχεια της πολιτικής της προηγούμενης κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ.
Ειδικότερα για την περιοχή στρώσανε από νωρίς και οι δύο των χαλί των ιδιωτικοποιήσεων στην ΔΕΗ με τελευταία εξέλιξη το πλήρες ξεπούλημα της που συνοδεύεται με το ποιο ακριβό ρεύμα για τον λαό στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα ανοίξανε την πόρτα μέσω του (Σχεδίου της «βιαιης» μετάβασης απολιγνιτοποίσης) στους επιχειρηματικούς ομίλους για Φαραωνικές τσαμπα Επενδύσεις στον τομέα των μΑΠΕ ετσι ώστε να συνεχίσει να δουλεύει απρόσκοπτα η βιομηχανία στην Κεντρική Ευρώπη και να καταστρέφεται η γή η ζωή και η Εργασία στην περιοχή μας.
Ο πρωθυπουργός σαν ντίλερ αυτών των συμφερόντων ήρθε να επιθεώρηση την καταστροφή της εργασίας και του Περιβάλλοντος που εκπορεύεται από την πολιτική του με τις επιταγές της Ε.Ε.
Ήρθε να μοιράσει χάντρες στου ιθαγενείς – συνεπής στην γραμμή του που με τους βαστάζους του Χατζιδάκη – Κεραμεως – με συνοδεία των πραιτοριανών του και υψηλή επιστασία τα συμφέροντα του κεφαλαίου της περιοχής της χώρας και της Ε.Ε θεωρούν ότι θα κάνουν περίπατο σε ένα κατεστραμμένο εργασιακό και περιβαλλοντικό τοπίο.
Καμμία αυταπάτη στους εργαζομένους δεν πρέπει να υπάρχει για διαχειριστικές λύσεις ΣΥΡΙΖΑ που τις ζήσαμε στο πετσί μας και τώρα προσπαθεί να αναβαπτισθεί ακολουθώντας την ιδια ρότα σε όλα τα ζητήματα ιδιωτικοποιήσης εργασία κοινωνία σε πλήρη συμφωνία με τις επιλογές της Ε.Ε.
Επειδή ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΖΩΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ καλούμε τους εργαζομένους που βγάλαν τα συμπεράσματα τα τους από τους πρόσφατους νικηφόρους αγώνες σε (e-food,COSCO,Εκπαίδευση, Υγειονομοκούς). Να συνεχίσουν και να αναβαθμίσουν τους αγώνες τους ετσι ώστε να αποτελέσουν το πραγματικό αντίπαλο δέος στην αστική πολιτική. Έτσι μόνον οι εργαζόμενοι θα ενωθούν με τον σκοπό τους που είναι η σύγχρονη κομμουνιστική κοινωνία, με την πλήρη απελευθέρωση του κοινωνικού ανθρώπου και την κατάργηση της εκμετάλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.