Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

157η επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα – Η Ομιλία της Προέδρου του Π.Σ Δυτικής Μακεδονίας Ευφροσύνης Ντιό (VIDEO)

Στο πλαίσιο των εορτασμών 157ης επετείου της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα, προσκεκλημένοι του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων Νικόλαου Μουζακίτη, ήταν οι Πρόεδροι των Περιφερειακών Συμβουλίων από όλη την Ελλάδα. Κατά την Διάρκεια των Εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Προέδρων, στην αίθουσα συσκέψεων της Π.Ε. Κέρκυρας, όπου συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας των Περιφερειακών Συμβουλίων, και αντάλλαξαν απόψεις για την καλύτερη δυνατή λειτουργία των Οργάνων και εν γένει των Περιφερειών.
Την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στις Εκδηλώσεις εκπροσώπησε η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας Ευφροσύνη Ντιό η οποία παράλληλα απεύθυνε και χαιρετισμό στην Εκδήλωση Τα Επτάνησα γιορτάζουν την 157η επέτειο της Ένωσής τους με την Ελλάδα παρουσία της Α.Ε. Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη& της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων ΡόδηςΚράτσα.
Δείτε το Σχετικό Βίντεο από την Ομιλία της Προέδρου του Π.Σ Δυτικής Μακεδονίας Ευφροσύνης Ντιό παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας και Φωτογραφικό Υλικό

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια

Δημήτρης Βακρατσάς

Δημοσιογράφος West Channel