Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Γ. Στρατάκης: ΜΟΥΣΑΝΤΕΝΙΑ συγνώμη από τον Περιφερειάρχη!

Συγνώμη που συνεχίζει το μύθο περί επίθεσης στην Πρόεδρο του Περ. Συμβουλίου και δεν αποσύρεται η συκοφαντία για εξύβρισή της, δεν είναι συγνώμη, αλλά μία διαρκής κατασκευασμένη διαπόμπευση.

Ο κ. Κασαπίδης ήταν συγκεκριμένος απαντώντας στη Ανακοίνωση της Παράταξής μας (πατήστε εδώ για να διαβάσετε σχετικά), που αναγνώστηκε στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 16-3-21.

«Οφείλουμε όλοι να ζητήσουμε συγνώμη, ο ένας από τον άλλο… χωρίς να αναιρείται κάτι από το γραπτό Δ. Τύπου που ανακοινώσαμε απέναντι σ’ αυτές τις εκφράσεις »…και παρακάτω… « ως προς το κείμενο που εκδώσαμε αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα». Ούτε λέξη βέβαια για όσα ακούστηκαν σε δηλώσεις του σε Τηλεοπτικό Σταθμό που μεταξύ άλλων προσβλητικών και ανοίκειων χαρακτηρισμών, ο καταγγέλλων σεξισμό συνιστούσε «να βρίζει τόσο αισχρά την κόρη του».

ΟΧΙ κε Κασαπίδη!

-Ως πρώτος πολίτης της Περιφέρειας, χωρίς εκπτώσεις περιμέναμε από σας περισσότερη γενναιότητα και διάθεση αυτοκριτικής ,αλλά συνεχίζεται να υποστηρίζεται την ίδια στιγμή την κατασκευασμένη συκοφαντία σας ,δίνοντας στη συγνώμη σας υποκριτικό περιεχόμενο.

-Η συγνώμη δεν είναι ρούχο που φοριέται όπως μας βολεύει ,αλλά όπως αντικειμενικά πρέπει να γίνει και μάλιστα με περισσή γενναιότητα, λόγω της θέσης σας και του μηνύματος που πρέπει να εκπέμπεται χωρίς ηθικές εκπτώσεις.

-Δεν είναι μία υπόθεση διεκπεραίωσης και μάλιστα υπαινίσσεστε χάρη, γιατί θεωρήσατε λήξαν το γεγονός και δεν δώσατε συνέχεια στις επανειλημμένες ανακοινώσεις μας .

Λυπούμαστε κε Κασαπίδη γιατί η συκοφαντία, οι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί που εκστομίσατε είναι καταγραμμένοι και αδιαμφισβήτητοι σε αντιδιαστολή με την κατασκευασμένη ιστορία που δημιουργήσατε για να πλήξετε αιρετούς και την παράταξή μας γενικότερα .

Δυστυχώς η αποδοχή της προσχηματικής συγνώμης σας όπως την εννοείτε σημαίνει αποδοχή όσων κατασκευάστηκαν σε βάρος μου και επειδή στη ζωή μου δεν έχω μάθει να κάνω τέτοιες εκπτώσεις, είμαι υποχρεωμένος να περιμένω έστω και την ύστατη στιγμή την πλήρη επανόρθωση εκ μέρους σας . Διαφορετικά δεν μου μένει άλλος δρόμος –αν και δεν προκρίνω μία τέτοια επιλογή, σεβόμενος κάθε άνθρωπο και ιδιαίτερα την θέση κάθε θεσμικού – να εξαντλήσω κάθε νόμιμο διαθέσιμο μέσο για την προστασία της μέχρι τώρα προσωπικής μου πορείας.

Γιάννης Στρατάκης

Περ. Σύμβουλος Π.Δ.Μ

Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»