Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Γ. Ζεμπιλιάδου: Ζητούμε να ανακαλέσετε τα όσα κατάφορα προσβλητικά αναφέρατε στο Δελτίο Τύπου που εκδώσατε

 

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ

Κυρία Πρόεδρε παρακαλούμε η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ που ακολουθεί να αναγνωσθεί στο Σώμα του Περιφερειακού Συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ 1 του Κανονισμού του ΠΣ (άρθρο 14 παρ1 του νέου Κανονισμού)

Κ. Περιφερειάρχη,

Σε συνέχεια του ατυχούς επεισοδίου του ΠΣ της 11ης Μαρτίου 2021 και προκειμένου το θέμα να θεωρηθεί λήξαν, ζητούμε να ανακαλέσετε όσα έχετε δημόσια πει σε τηλεοπτική σας συνέντευξη και όσα έχετε αναφέρει στην ανακοίνωσή που αποστείλατε στα ΜΜΕ της Περιφέρειας.

Ειδικότερα,

Ζητούμε να ανακαλέσετε τα όσα κατάφορα προσβλητικά αναφέρατε στο Δελτίο Τύπου που εκδώσατε και στο οποίο λέτε επί λέξη:

«Κατά τη σημερινή δημόσια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που διεξήχθη μέσω τηλεδιάσκεψης, η Πρόεδρος Ευφροσύνη Ντιό, κατά την άσκηση των καθηκόντων της εξυβρίστηκε σκαιότατα από τον κ. Στρατάκη, Περιφερειακό Σύμβουλο της παράταξης «ΕΛΠΙΔΑ» με επικεφαλής την κα. Ζεμπιλιάδου, με σκοπό να επιβάλει την άποψή του επί θέματος εφαρμογής του Κανονισμού. Ο Περιφερειάρχης και άπαντες οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης, καταδικάζουμε τη συμπεριφορά αυτή, η οποία έχει υβριστικό και σεξιστικό χαρακτήρα. Αποτελεί μορφή λεκτικής βίας με σκοπό την επιβολή, τον εκφοβισμό και την απαξίωσή της. Πλήττει το θεσμικό ρόλο της Προέδρου και του Περιφερειακού Συμβουλίου και παραπέμπει σε άλλου είδους νοοτροπία και συμπεριφορά….. Οι παλαιοκομματικές και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές ανήκουν στο μακρινό παρελθόν. Δυστυχώς ο κ. Στρατάκης και η κα. Ζεμπιλιάδου δεν μπορούν να το αποχωριστούν γιατί μέσα σε αυτό γαλουχήθηκαν και απέκτησαν υπόσταση. Οι συμπολίτες μας δεν θα επιτρέψουν σε ανθρώπους με τέτοιες συμπεριφορές να σταθούν τροχοπέδη στην προσπάθεια για πνευματική και ηθική ανάταξη της Περιφέρειάς μας

Επίσης Ζητούμε να ανακαλέσετε τις εκφράσεις «πεζοδρομιακό επίπεδο», «η ηθική παρακμή στο Π.Σ. έχει εκφραστές» «παρακμιακές συμπεριφορές» «ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙ… να τον αποπέμψει» «νταβαντζήδικες συμπεριφορές» « νταβαντζηλίκια» «εκφράζεται ρατσιστικά και υβριστικά» «δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα» «έτσι θα πάμε για την ηθική αναγέννηση, με αυτούς τους ανθρώπους» «Παλαιοκοματική νοοτροπία» «χρεοκόπησαν την Χώρα», «NA ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ», που μεταξύ πολλών άλλων απευθύνατε στον κο Στρατάκη και εμένα προσωπικά, στην τηλεοπτική σας συνέντευξη.

Τα παραπάνω είναι ιδιαίτερα βαριά, προσβλητικά και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ και λέχθηκαν δημόσια, γι αυτό και ζητούμε να ανακληθούν επίσης δημόσια.

Πιστεύουμε ότι τόσο εσείς όσο και οι συνάδελφοι αντιλαμβάνεστε, ότι αν δεν αποσυρθούν, μας οδηγούν σε άλλες καταστάσεις.

Τόσο ο κος Στρατάκης όσο και εγώ η ίδια, ζητήσαμε συγνώμη από το σώμα του Περιφερειακού Συμβουλίου και ανακαλέσαμε όλα όσα είναι καταγεγραμμένα στο σχετικό βίντεο του Περιφερειακού Συμβουλίου και όχι όσα βεβαίως ψευδώς προσπαθείτε να μας αποδώσετε.

Στο βίντεο του ΠΣ, φαίνεται ξεκάθαρα πως ποτέ δεν υπήρξε οποιοσδήποτε υπαινιγμός προς την Πρόεδρο του Π. Συμβουλίου, ούτε προσωπικά σε κάποιον άλλο, αλλά στην απόρριψη στάσης που μας αποδόθηκε ως Παράταξη.

Από την πλευρά μας ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΩΣ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

Ταυτόχρονα απέχουμε θέλοντας να δώσουμε χώρο και χρόνο στην παράταξή σας και σε εσάς προσωπικά να ανακαλέσετε και ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΚΡΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Ζητούμε, με την ίδια σοβαρότητα που τόσο ο κος Στρατάκης όσο και εγώ η ίδια, ζητήσαμε συγνώμη από το σώμα του Περιφερειακού Συμβουλίου και ανακαλέσαμε, να ανακαλέσετε, και εσείς, κατ΄ αναλογία ενεργειών, τα όσα εν θερμώ, θέλουμε να πιστεύουμε, αναφέρατε στο δημόσιο λόγο σας και στην ανακοίνωση σας.

 

Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Περιφερειακή Σύμβουλος

Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»