Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γρεβενών και του Τμήματος Τροχαίας Φλώρινας, παρείχαν συνδρομή σε πολίτες, ώστε να μεταβούν με ασφάλεια σε εμβολιαστικά κέντρα

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γρεβενών και του Τμήματος Τροχαίας Φλώρινας, με αφορμή τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, παρείχαν συνδρομή σε πολίτες, ώστε να μεταβούν με ασφάλεια σε εμβολιαστικά κέντρα, για να πραγματοποιηθεί η διαδικασία εμβολιασμού τους κατά του κορονοϊού.
Οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας, με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς, ώστε να παράσχουν οποιαδήποτε βοήθεια κατά τη διάρκεια τόσο της πανδημίας, όσο και της κακοκαιρίας.
Υπενθυμίζεται ότι, οποιοσδήποτε πολίτης θελήσει να εμβολιαστεί για τον κορονοϊό και χρειαστεί βοήθεια για να μεταβεί σε εμβολιαστικό κέντρο, καθώς επίσης και οποιοσδήποτε πολίτης χρειαστεί βοήθεια για να μεταβεί σε νοσοκομείο ή ιατρικό κέντρο (π.χ. νεφροπαθείς για αιμοκάθαρση κ.λπ.), μπορεί να καλέσει στο 100, ώστε οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας να συνδράμουν στην ασφαλή μετακίνησή του.