Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αλλαγές στο take away στις επιχειρήσεις εστίασης (VIDEO)

Για τις αλλαγές στο take away στις επιχειρήσεις εστίασης μίλησε στο κεντρικό δελτίο του WEST CHANNEL, ο πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης Γρεβενών και του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ – ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ και κ. Γρηγόρης Τσαπατσάρης 

 

«ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ TAKE AWAY ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ»

(Υπ. Απ. 7062/02-02-2021)

 

     Ενημερώνουμε όλους τους συνάδελφους της εστίασης, που δραστηριοποιούνται σε take away και delivery υπηρεσίες, την τροποποίηση που ανακοινώθηκε στις 02-02-2021 με την Υπ. Απ. 7062.

     ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ απαγορεύεται με την ως άνω υπουργική απόφαση, η παραμονή πελατών είτε στον εσωτερικό , είτε στον εξωτερικό χώρο για take away. Την αποκλειστική ευθύνη φέρει η επιχείρηση στην οποία επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ και στον πελάτη 300 ευρώ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ

  1. 1.Στην πραγματική της διάσταση η ως άνω απόφαση, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ το takeaway και προτείνουμε σε όλους τους συνάδελφους να παρέχουν μόνο υπηρεσίες delivery.
  2. 2.Το διοικητικό πρόστιμο είναι εξοντωτικό (3.000 ευρώ)
  3. 3.Η εφαρμογή της ως άνω υπουργικής απόφασης είναι για πολύ λίγο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα από 02-02-2021 έως 08-02-2021.

     Ως ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ εκφράζουμε την αγανάκτησή μας, διότι η παρούσα υπουργική απόφαση είναι συγκεχυμένη και δεν έχει εφαρμογή στην πραγματική λειτουργία της επιχείρησης.

       Για το Δ.Σ.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Τσαπατσάρης Γρηγόριος