Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας Υποδομών & Περιβάλλοντος ως ομιλήτρια στο 4ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης.

            Στο 4ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης, που συνδιοργάνωσε διαδικτυακά η Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας και το Insider.gr, συμμετείχε ως ομιλήτρια η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Υποδομών & Περιβάλλοντος, Καλλιόπη Κυριακίδου.

            Συγκεκριμένα συμμετείχε στο πάνελ μαζί με την Μαρία Σπυράκη, Ευρωβουλευτή ΝΔ, τον Fernando Kalligas, Επικεφαλής Εταιρικών Υποθέσεων και Γραφείου Διοίκησης, ΔΕΣΦΑ, με θέμα την Υβριδική Τεχνολογία και τα Εναλλακτικά Καύσιμα. Το συντονισμό είχε ο Κων. Σφετσιώρης, Σύμβουλος Circular, Μέλος της Επιτροπής για την Χάραξη Εθνικής Στρατηγικής για το Υδρογόνο.

            Στην ομιλία της η κα Κυριακίδου ανέπτυξε τον ενεργειακό χαρακτήρα της Περιφέρειας,. έκανε ειδική αναφορά στο σχεδιασμό σε σχέση με την ανάπτυξη τεχνολογιών υδρογόνου και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο project White Dragon μια πολύ σημαντική και καινοτόμα του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη. Τέλος αναλύθηκαν τα οφέλη στην τοπική κοινωνία και οικονομία από την ανάπτυξη των σχεδιαζόμενων υποδομών φυσικού αερίου και μελλοντικά υδρογόνου.

            Στη συγκεκριμένη ενότητα επιπλέον αναλύθηκαν από την κα Σπυράκη και τον κ. Kalliga τα εξής θέματα:

 1. Η Ευρωπαϊκή Στρατηγική για το Υδρογόνο και η επόμενη ημέρα στην Ελλάδα και στην ΕΕ.

 2. Η συμβολή των εναλλακτικών καυσίμων στην ενεργειακή μετάβαση των λιγνιτικών περιοχών.

 3. Η ανάπτυξη υποδομών εναλλακτικών καυσίμων στην Ελλάδα και το αναγκαίο ρυθμιστικό πλαίσιο.