Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ “ΕΛΠΙΔΑ” ΚΑΙ “ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”

Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΕΜΑ
ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ 
ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 10ηςΔεκεμβρίου, που έγινε μετά την οριστικοποίηση από το Υπουργικό Συμβούλιο του MasterPlan για την Απολιγνιτοποίηση και την παρουσίαση του στις 9/12/2020, από τον Υπουργό κο Χατζηδάκη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής,όπου επιβεβαιώθηκε ότιτα 15 σημεία της πρότασης της Περιφερειακής Αρχής του κ. Κασαπίδη, δεν συμπεριλήφθηκαν στο MasterPlan,η Παράταξη «ΕΛΠΙΔΑ» ζήτησε δια της επικεφαλής της να συζητηθεί το θέμα ΩΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΕΞΟΧΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Η πρόταση έπεσε στο κενό.
Παρέμβαση υπέρ της πρότασης του Συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ για να συζητηθεί κατά προτεραιότητα το θέμα του MasterPlanέκανε και ο επικεφαλής της Παράταξης «Ανατροπή Δημιουργία», που όμως και αυτός δεν εισακούστηκε.
Ο Περιφερειάρχης αφού έκανε μια γενική ενημέρωση στην έναρξη του Περιφερειακού Συμβουλίου, δεν ανέφερε ούτε λέξη για την αγνόηση των προτάσεων της Περιφέρειας από το Υπουργικό Συμβούλιο έχοντας πρόθεση προφανώς να ξεπεράσει σιωπηρά το θέμα.
Αντίθετα, ο κος Κασαπίδης, γνωστός πλέον για τις συνεχείς μεθοδεύσεις του, όταν διατυπώθηκε η πρόταση για πρόταξη του θέματος λόγω της σπουδαιότητας του, αντιπρότεινε το θέμα να συζητηθεί στο τέλος της Συνεδρίασης «αν προλάβουμε», όπως αυτολεξεί είπε.
Στην ονομαστική ψηφοφορία που ακολούθησε ο κ. Κασαπίδης και οι Σύμβουλοι του ψήφισαν το θέμα να συζητηθεί ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.
Η υποβάθμιση του θέματος από την Περιφερειακή Αρχή και η μηδενική της αντίδραση, ενώ οι προτάσεις της αγνοήθηκαν αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι οι προτάσεις αυτές έγιναν τελικά για τα «μάτια» μιας δήθεν διεκδίκησης.
Το MasterPlan ξεκινά δυστυχώς να εφαρμόζεται καθώς έχει εγκριθεί από την Κυβερνητική Επιτροπή και το Υπουργικό Συμβούλιο και ο κ. Κασαπίδης «έκλεισε για άλλη μια φορά το μάτι» στην Κυβέρνηση για να μην ανησυχεί.
Η Περιφέρεια δύο ταχυτήτων, ο χρόνος που δεν βγαίνει, οι ασαφείς επενδύσεις και η εξόφθαλμη εξυπηρέτηση συμφερόντων, φαίνεται ότι δεν αποτελούν προτεραιότητα για τον Περιφερειάρχη και τους συμβούλους του.
Ως Παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, θέλοντας να δώσουμε ένα καθαρό μήνυμα στην Κοινωνία που μας παρακολουθεί καινα τονίσουμε την σημασία που έχει το MasterPlanγια τη ζωή μας και τον τόπο μας, αποφασίσαμε την συμβολική αποχώρησή μας από το Περιφερειακό Συμβούλιο.
Αρνούμαστε να είναι η ζωή μας τελευταίο θέμα.
Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΕΜΑ
Η κωλυσιεργία και ο εμπαιγμός έχουν όρια.

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι των Παρατάξεων δια των Επικεφαλής

Γεωργία Ζεμπιλιάδου                  Θόδωρος Καρυπίδης