Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Dmall.gr, Η ηλεκτρονική βιτρίνα της Δυτικής Μακεδονίας

To Dmall.gr αποτελεί μια καινοτόμα, λειτουργική κι άκρως ωφέλιμη, διαδικτυακή προβολή σε επίπεδο Δ. Μακεδονίας, με μοναδικές δυνατότητες. Δεν είναι ένας ακόμη από τους γνωστούς εμπορικούς οδηγούς, ξεπερασμένης φιλοσοφίας, μ’ ένα, απλώς, ταξινομημένο ευρετήριο κατηγοριών, ανά επιχείρηση, όπου υπάρχουν γενικές πληροφορίες με διεύθυνση, τηλέφωνο και επαγγελματική κάρτα. Μετά από πολλή σκέψη, μελέτη και διάφορους πειραματισμούς, δημιουργήσαμε κάτι που ξεχωρίζει, όχι μόνο στην Δ. Μακεδονία αλλά σε πανελλήνιο επίπεδο. Οι σύγχρονοι ρυθμοί έχουν περιορίσει τον ελεύθερο χρόνο όλων μας, ενώ το διαδίκτυο, γίνεται όλο και πιο αναγκαίο για την εξυπηρέτησή μας ακόμη και σε βασικές ανάγκες.
Το dmall.gr αποτελεί ουσιαστικά μια διαδικτυακή βιτρίνα με διάφορες κατηγορίες προϊόντων/εμπορευμάτων από πολλά εμπορικά καταστήματα της Δ. Μακεδονίας, που εμπλουτίζεται διαρκώς.
Σε αυτή τη διαδικτυακή βιτρίνα, που δημιουργήσαμε, παρουσιάζονται αυτά που ο ίδιος ο επιχειρηματίας θέλει να προωθήσει στο κοινό του. Στην αρχική σελίδα του dmall.gr έχουμε επιλέξει να εμφανίζουμε τις τελευταίες προτάσεις, από όλες τις κατηγορίες των καταστημάτων και το υλικό ανανεώνεται συνεχώς πάντα με ό,τι νεότερο προτείνουν τα μαγαζιά. Ωστόσο αν ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο μπορείτε να περιηγηθείτε κι ανά κατηγορία καταστήματος.

Γραφτείτε εαν επιθυμείτε στη νεοσύστατη ομάδα (δημιουργήθηκε 25/8) στο facebook https://www.facebook.com/groups/596811614332171/