Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ολοκλήρωση σεμιναρίων σχετικά με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα των τουριστικών καταλυμάτων

Με πρωτοβουλία της Αντιπεριφέρειας Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Κοινωνικής Ανάπτυξης και Μέριμνας καθώς και με την Αντιπεριφέρεια της κάθε Π.Ε., οργανώθηκαν μια σειρά συναντήσεων-σεμιναρίων με κύριο εισηγητή τον  εκπρόσωπο και συντονιστή του ΕΟΔΥ κ. Ιορδάνη Ρωμιόπουλο και την συνδρομή των κατά τόπους Ιατρικών Συλλόγων.
Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στις Περιφερειακές Ενότητες Καστοριάς, Φλώρινας, Κοζάνης και Γρεβενών και απευθυνόταν σε ξενοδόχους, ιδιοκτήτες καταλυμάτων και ενοικιαζόμενων δωματίων οι οποίοι ενημερώθηκαν εκτενώς για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα που πρέπει να τηρούνται στις επιχειρήσεις τους ενώ έθεσαν υπόψη των ειδικών και διευκρινιστικά ερωτήματα πάνω στα πρωτόκολλα.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί επίσης βεβαίωση παρακολούθησης κατόπιν συνεννόησης με το Υπουργείο Τουρισμού.
«Είναι σημαντικό οι επισκέπτες στην περιοχής να αισθανθούν ασφαλείς και να πεισθούν ότι γνωρίζουμε τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ληφθούν» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γιώργος Βαβλιάρας ο οποίος μαζί με τον κ. Ηλία Τοπαλίδη συνόδευσαν την επιστημονική ομάδα στις συναντήσεις σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα.