Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

5η Συνάντηση των Εταίρων του Έργου finMED – 32 συμμετέχοντες από 9 Ευρωπαϊκές χώρες

Ο εταίρος Technological Corporation of AndalusiaCTA διοργάνωσε

την 5η Συνάντηση των Εταίρων του Έργου finMED

32 συμμετέχοντες από 9 Ευρωπαϊκές χώρες έλαβαν μέρος σε αυτή τη συνάντηση

που διοργανώθηκε με τηλεδιάσκεψη.

Ο εταίρος Technological Corporation of Andalusia (CTA) φιλοξένησε την 5η συνάντηση των εταίρων του έργου finMED στις 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου. Ο κύριος στόχος του έργου είναι η ενίσχυση της χρηματοδότησης της καινοτομίας σε τομείς που συνδέονται με την «πράσινη ανάπτυξη», δηλαδή που είναι βιώσιμη ή φιλική προς το περιβάλλον, στην περιοχή της Μεσογείου.

32 συμμετέχοντες από 9 Ευρωπαϊκές χώρες έλαβαν μέρος σε αυτή τη συνάντηση συντονισμού, η οποία διεξήχθη μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω των περιορισμών κινητικότητας που ορίστηκαν λόγω της εξάπλωσης του COVID-19.

Η συνάντηση επικεντρώθηκε στην ανάλυση των αποτελεσμάτων των αξιολογήσεων που πραγματοποιήθηκαν στα δύο εργαλεία που αναπτύχθηκαν από το έργο: ένα ως υπηρεσία των ίδιων των δημόσιων διοικήσεων και το άλλο για την υποστήριξη των επιχειρήσεων που αναζητούν χρηματοδότηση στους τομείς της πράσινης ανάπτυξης.

Επιπρόσθετα, οι εταίροι του έργου ξεκίνησαν τον προγραμματισμό των επόμενων δραστηριοτήτων, τις οποίες προσάρμοσαν στο πλαίσιο του νέου πανδημικού σεναρίου. Για να γίνει αυτό, η Περιφέρεια του Πιεμόντε, (REGIONE PIEMONTE, ITALY), ως συντονιστής του έργου, έχει ετοιμάσει ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης το οποίο εξετάζει πιθανά σενάρια για την αντιμετώπιση των κινδύνων που συνδέονται με την παρούσα κατάσταση.

Το έργο finMED συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα InterregMED και φέρνει κοντά 15 εταίρους από 9 Ευρωπαϊκές χώρες (Ιταλία, Ελλάδα, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Πορτογαλία, Κύπρος, Σλοβενία, Γαλλία, Μάλτα και Ισπανία). Το έργο θα διαρκέσει 48 μήνες και έχει συνολικό προϋπολογισμό 4.3 εκ. Ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες & για να συνδεθείτε με το δίκτυο του finMED, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους:

Κατερίνα Κούτσιανου kkoutsianou@pta.pdm.gr

Project coordinator

Ιωάννα Μακρή i.makri@pta.pdm.gr

Project manager

Επισκεφτείτε επίσης την ιστοσελίδα του έργου https://finmed.interreg-med.eu

ή την ιστοσελίδα του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας https://pta.pdm.gr